3070 ti var sizce upgrade gerekir mi ?

arcan

80+
Reaksiyon skoru
13
Merhaba herkese sistemimden ufak bahsedeyim Ryzen 7 7800X3D X870 Chipset Anakart ve 3070 Ti Ekran kartım var Arc Raiders'da drop yiyorum anlık sizce ekran kartımın 8 GB olmasından dolayı yiyiyor olabilir miyim yoksa başka bir sebebi var mıdır ? Ayrıca ekran kartımı değiştirmeme gerek var mı 4070ti Super 2. el veya 5070 Arasında gidip geliyorum

ram kaç hocam

Merhaba herkese sistemimden ufak bahsedeyim Ryzen 7 7800X3D X870 Chipset Anakart ve 3070 Ti Ekran kartım var Arc Raiders'da drop yiyorum anlık sizce ekran kartımın 8 GB olmasından dolayı yiyiyor olabilir miyim yoksa başka bir sebebi var mıdır ? Ayrıca ekran kartımı değiştirmeme gerek var mı 4070ti Super 2. el veya 5070 Arasında gidip geliyorum
onu satıp 9070 xt al bence ama nvidiadan şaşmam diyosan 5070 daha iyi 4070 ti super e göre

çok garip bir durum işlemcin hayvansal, ekran kartında gayet iyi vramden drop yer mısın bılemem

32 GB 6400Mhz ram var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çok garip bir durum işlemcin hayvansal, ekran kartında gayet iyi vramden drop yer mısın bılemem
Yok şimdi baktım masaüstünde de hissediliyor neyden yapıyor anlamadım arc'a özel bir şey değilmiş

Çift monitör taktıktan sonra olmaya başladı sizce bir alakası olabilir mi bilen var mıdır ?

32 GB 6400Mhz ram var

Yok şimdi baktım masaüstünde de hissediliyor neyden yapıyor anlamadım arc'a özel bir şey değilmiş

Çift monitör taktıktan sonra olmaya başladı sizce bir alakası olabilir mi bilen var mıdır ?
knk ssd in dolumu veya bir sorun mu var diye düşünüyorum

1080p mi 1440p mi kullanıyorsun?

32 GB 6400Mhz ram var

kanka bi oyun içinde ne kadar vram kullandığına bakarmısın

1080p kullanıyorum

bakıp yazıcam hemen ama dediğim gibi wicht it oynarken bile drop giriyor şuan niye yapar bilmiyorum
bi parça bozuk ama hangisi bilemiyorum en düşük oyunlarda bile böyleyse vramle ilgili bişey yok bence bilgisayarcıya götürün bi

Genelde droplar CPU kaynaklıdır. Eğer sadece bu sebepten ekran kartı değişirsen sonuç tatmin etmeyebilir.

kanka bi oyun içinde ne kadar vram kullandığına bakarmısın
Vrami zaten sınırda kullanır hep kart 8 ise 8 12 ise 12 kullanır

Ekran kartından olduğunu sanmıyorum bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,613
Üyeler
192,427
Son üye