3070 vs 6800 Performans

RTX 3070 alabiliyorsan diğerlerine bakman hata bile. Eğer performansını az görüyorsan dişini sık 3080 al. Sonra arkana yaslan keyfini sür.
Hocam AMD ekran kartı furyası başladı baya o yüzden sormak istedim. 3070'e param yetiyor ancak maalesef 3080 alamıyorum. 3070'de fazlası ile yeterli.

Hocam AMD ekran kartı furyası başladı baya o yüzden sormak istedim. 3070'e param yetiyor ancak maalesef 3080 alamıyorum. 3070'de fazlası ile yeterli.
Fazlasıyla yeterliyse Nvidia al. AMD alıpta sorunsuz driver pususuna yatmak gibi hata yapma.
Öyle bir beklenmedik anda mavi ekran alırsın ki evlere şenlik. Sonra pc yi kırmak için yanıp tutuşursun.
rx 6600 üzeri sorunsuz diyorlar ya. Aldığında ne çıkacağı belli olmuyor malesef. Risk yapmaya değmez bu kadar parayla.

Fazlasıyla yeterliyse Nvidia al. AMD alıpta sorunsuz driver pususuna yatmak gibi hata yapma.
Öyle bir beklenmedik anda mavi ekran alırsın ki evlere şenlik. Sonra pc yi kırmak için yanıp tutuşursun.
rx 6600 üzeri sorunsuz diyorlar ya. Aldığında ne çıkacağı belli olmuyor malesef. Risk yapmaya değmez bu kadar parayla.
Haklısınız az para değil o riski almak istemiyorum pek.

Haklısınız az para değil o riski almak istemiyorum pek.
doğru yoldasın nvidia al keyfine bak. bu kartlara bi ton para veripte kim uğraşcak droplarla, driver çökmeleriyle falan.

hocam bence rtx 3070 ti alabilirsin yazılım desteği güzel model olarak asus tuf rtx3070ti oc modelini önerebilirim soğutma bloklarının ve fan performansı gayet başarılı

Oyun konusunda rx 6800 önde ancak render performansı nasıl?
3070 altı kartlarda AMD önde ama 3070ve üstüne bütçe varsa ben rtx için 3070alirdim yani 3070e kadar AMD 3070ve üstü rtx teknolojisinden dolayı nvidia

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,159
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri