Neler Yeni

Çözüldü✓ 3070 yanık kokusu geliyor

Reaksiyon skoru
4
selamlar, dün 2.el bir msi 3070 satın aldım ve alırken furmark testine vs soktum hiçbir problem yoktu kartın fanları çalışıyordu ve ısı değerleri normaldi ama eve gelince kartın kutusunu tekrar açtım ve içinden bir yanık kokusu gibi bir koku duydum sanki yanık plastik gibi bir koku, alırken garantisi olduğunu söylediler ama kartın faturası yok ne yapmalıyım bu koku neyden kaynaklanıyor olabilir ve faturasız bir şekilde servise yollasam garanti geçerli olur mu?

Mining çıkması olabilir bi ihtimal

selamlar, dün 2.el bir msi 3070 satın aldım ve alırken furmark testine vs soktum hiçbir problem yoktu kartın fanları çalışıyordu ve ısı değerleri normaldi ama eve gelince kartın kutusunu tekrar açtım ve içinden bir yanık kokusu gibi bir koku duydum sanki yanık plastik gibi bir koku, alırken garantisi olduğunu söylediler ama kartın faturası yok ne yapmalıyım bu koku neyden kaynaklanıyor olabilir ve faturasız bir şekilde servise yollasam garanti geçerli olur mu?
kartı furmark testi sonrası soğumadan hemen kutuya koyduysanız o koku normal hocam. sıcak bir poğaçayı poşete koyup açtığınızda hafif poşet kokusu gelmesi gibi.

Evet yaklaşık 15 dakika test yaptıktan sonra hemen poşete ve kutuya koyup eve geldim inşallah o yüzdendir. Çok sağolun baya stres yapmıştım bi nebze rahatladım teşekkürler tekrardan :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,862
Üyeler
173,081
Son üye
merttcd
Geri