hocam vatan indirim yapiyormus her hafta beklemeli miyim yada var midir bir sistem önerinr5 5600 işlemci , 7700xt bir kasa bak. en performanslı bu sıstem olur senın ıcın
hocam bunu görmüştüm baya iyi f/p daha iyisi yoktur sanırım
bence alınır sonra da işlemci falan degfısıtırılı ama ddr5 zaten bi yükseltme alıor almaz yapmak sacmalık he işlemci i5 e çekilebilir cok fark yoksahocam bunu görmüştüm baya iyi f/p daha iyisi yoktur sanırım
bunun için forum açılmıştı da pek beğenilmemiş gibi ama bilgim yok dedigim gibiŞu fiyatta bu sistem iyi şuan indirimde
![]()
Technopat Gaming v1 | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
bence alınır sonra da işlemci falan degfısıtırılı ama ddr5 zaten bi yükseltme alıor almaz yapmak sacmalık he işlemci i5 e çekilebilir cok fark yoksa
dogru soyluyorsun bakalımbence alınır sonra da işlemci falan degfısıtırılı ama ddr5 zaten bi yükseltme alıor almaz yapmak sacmalık he işlemci i5 e çekilebilir cok fark yoksa
Mantıklı bulanlarda var daha iyisi çıkar diyenlerde varbunun için forum açılmıştı da pek beğenilmemiş gibi ama bilgim yok dedigim gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
20kya pckolikte 5060 vardı onu gördüğümden beridir bende soğudum bu tarz sistemlerden buradaki arkadaşların çoğu marka fanboyu olduğu için tavsiyelerini dinlememek lazım ben dinledim 20kya stoğu olan evimin dibinde olan pckolikten o sistemi alamadım. Ciddi anlamda psikologum bozuldubunun için forum açılmıştı da pek beğenilmemiş gibi ama bilgim yok dedigim gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dogru soyluyorsun bakalım
hocam geçmiş olsun valla yakında ama alamamışsınız. Peki aynı hataya düşmemek için önerebileceğin sistem var mıdır20kya pckolikte 5060 vardı onu gördüğümden beridir bende soğudum bu tarz sistemlerden buradaki arkadaşların çoğu marka fanboyu olduğu için tavsiyelerini dinlememek lazım ben dinledim 20kya stoğu olan evimin dibinde olan pckolikten o sistemi alamadım. Ciddi anlamda psikologum bozuldu