30k bütçeye pc önerisi

Aquiroxx

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
30
bu hafta içerisinde 30k pc almak istiyorum genelde valo lol cs tarzi oyunlar oynuyorum

r5 5600 işlemci , 7700xt bir kasa bak. en performanslı bu sıstem olur senın ıcın

hocam bunu görmüştüm baya iyi f/p daha iyisi yoktur sanırım
bence alınır sonra da işlemci falan degfısıtırılı ama ddr5 zaten bi yükseltme alıor almaz yapmak sacmalık he işlemci i5 e çekilebilir cok fark yoksa

Şu fiyatta bu sistem iyi şuan indirimde
bunun için forum açılmıştı da pek beğenilmemiş gibi ama bilgim yok dedigim gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence alınır sonra da işlemci falan degfısıtırılı ama ddr5 zaten bi yükseltme alıor almaz yapmak sacmalık he işlemci i5 e çekilebilir cok fark yoksa

dogru soyluyorsun bakalım

Mantıklı bulanlarda var daha iyisi çıkar diyenlerde var

dogru soyluyorsun bakalım
20kya pckolikte 5060 vardı onu gördüğümden beridir bende soğudum bu tarz sistemlerden buradaki arkadaşların çoğu marka fanboyu olduğu için tavsiyelerini dinlememek lazım ben dinledim 20kya stoğu olan evimin dibinde olan pckolikten o sistemi alamadım. Ciddi anlamda psikologum bozuldu

20kya pckolikte 5060 vardı onu gördüğümden beridir bende soğudum bu tarz sistemlerden buradaki arkadaşların çoğu marka fanboyu olduğu için tavsiyelerini dinlememek lazım ben dinledim 20kya stoğu olan evimin dibinde olan pckolikten o sistemi alamadım. Ciddi anlamda psikologum bozuldu
hocam geçmiş olsun valla yakında ama alamamışsınız. Peki aynı hataya düşmemek için önerebileceğin sistem var mıdır

Geri