Neler Yeni

30k hazır sistem önerisi

ReQo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
just ReQo
Bütçe
30000
Başlıkta gördüğünüz gibi, 30k hazır sistem arıyorum dostlar

Inspecta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Berk Güleray
bugün tükenmiş herhalde hocam gözümden kacmıs
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tükenmiş hocam
stoğa girmiş yine hocam bu ssd anakartını falan yükseltip alabilirsin gibi duruyor

• Beğen
Reaksiyonlar: ReQo

ReQo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
just ReQo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bugün tükenmiş herhalde hocam gözümden kacmıs

stoğa girmiş yine hocam bu ssd anakartını falan yükseltip alabilirsin gibi duruyor
Evet hocam gördüm. Rami 32GB, SSD 1TB ve birde Deepcool AK620 hava soğutucusu ile 36k'ya almayı düşünüyorum

Inspecta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Berk Güleray
1736592066257.png

atayım hatta hocam gaming genden pchocası gg9 u özelleştirerek aldım rami 16gb kaldı bütçe bitti gibi oldu biraz sonradan eklerim diye düşündüm diğer parçalara bakabilirsiniz araştırmama göre kaliteli bilindik parçalar kasa ve psuyuda araştırdım kötü bir yorumuna denk gelmedim 36k ya denk geldi bana

perşembe günü öğlen 12 de sipariş verdim cuma günü yani dün 3 te elimdeydi soğutucu ekran kartını kurdum coilwhine vs gibi bir sorunda yaşamadım problemsiz kullanıyorum suanda

ReQo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
just ReQo
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle

atayım hatta hocam gaming genden pchocası gg9 u özelleştirerek aldım rami 16gb kaldı bütçe bitti gibi oldu biraz sonradan eklerim diye düşündüm diğer parçalara bakabilirsiniz araştırmama göre kaliteli bilindik parçalar kasa ve psuyuda araştırdım kötü bir yorumuna denk gelmedim 36k ya denk geldi bana

perşembe günü öğlen 12 de sipariş verdim cuma günü yani dün 3 te elimdeydi soğutucu ekran kartını kurdum coilwhine vs gibi bir sorunda yaşamadım problemsiz kullanıyorum suanda
Öncelikle hayırlı olsun hocam. Size zahmet sistemin linkini gönderebilir misiniz bi' bakayım

Inspecta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Berk Güleray

ReQo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
just ReQo
sağolun hocam
bu sistem ama özelleştirdim fotoğraftaki gibi seçerseniz tek tek aynı fiyata varır bir zam yapılmadıysa
RAM'i 32GB, SSD'yi 1TB yapınca 37k tutuyor hocam. İlk attığınız sisteme sıvı soğutucu eklesem 37.2k fln tutuyor ilk sistem daha mantıklı gibi geldi bana

Inspecta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Berk Güleray
ilk sistem in anakartı falan 620ydi ben onlarıda güncellemiştim alırım gibi düşünerek ,sıvı soğutucu gereklimi bilmiyorum benimki suan 63 65 dereceleri gördüm oyunlarda size kalmıs birazda ne eklemek istediğiniz 2 sistemde iyidir

RAM'i 32GB, SSD'yi 1TB yapınca 37k tutuyor hocam. İlk attığınız sisteme sıvı soğutucu eklesem 37.2k fln tutuyor ilk sistem daha mantıklı gibi geldi bana
ben alırken markaları falanda araştırdım bazı genelde asus xpg falan kullandıgım bilindik markalar diyede biraz tercih ettim hocam size kalmıs tabi gerisi ikiside okeydir bence dediğim gibi sıvı soğutucu alacaksınız dışardan alın orda fazla koyuyolardır üstüne

ReQo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
just ReQo
ilk sistem in anakartı falan 620ydi ben onlarıda güncellemiştim alırım gibi düşünerek ,sıvı soğutucu gereklimi bilmiyorum benimki suan 63 65 dereceleri gördüm oyunlarda size kalmıs birazda ne eklemek istediğiniz 2 sistemde iyidir

ben alırken markaları falanda araştırdım bazı genelde asus xpg falan kullandıgım bilindik markalar diyede biraz tercih ettim hocam size kalmıs tabi gerisi ikiside okeydir bence dediğim gibi sıvı soğutucu alacaksınız dışardan alın orda fazla koyuyolardır üstüne
Hocam şimdi baktımda anakartlar arasında çok fark var. Sonradan attığınız sisteme yöneliyorum daha cazip geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,137
Üyeler
164,967
Son üye
baki6307
Top Bottom