Tükenmiş hocamAMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB-16GB DDR5 Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB-16GB DDR5 Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
stoğa girmiş yine hocam bu ssd anakartını falan yükseltip alabilirsin gibi duruyorTükenmiş hocam
Evet hocam gördüm. Rami 32GB, SSD 1TB ve birde Deepcool AK620 hava soğutucusu ile 36k'ya almayı düşünüyorumbugün tükenmiş herhalde hocam gözümden kacmıs
Mesaj otomatik birleştirildi:
stoğa girmiş yine hocam bu ssd anakartını falan yükseltip alabilirsin gibi duruyor
bende dün sistem aldım hocam 36k tuttu istiyorsanız atabilirimEvet hocam gördüm. Rami 32GB, SSD 1TB ve birde Deepcool AK620 hava soğutucusu ile 36k'ya almayı düşünüyorum
bu tebilion sistemdeki kasa iyi dimi bende almak istiyom tam 30k bütçem bir şey değiştirmicem ama ilerde 1tb ssd alacambende dün sistem aldım hocam 36k tuttu istiyorsanız atabilirim
Öncelikle hayırlı olsun hocam. Size zahmet sistemin linkini gönderebilir misiniz bi' bakayımAlıntıyı görüntüle
atayım hatta hocam gaming genden pchocası gg9 u özelleştirerek aldım rami 16gb kaldı bütçe bitti gibi oldu biraz sonradan eklerim diye düşündüm diğer parçalara bakabilirsiniz araştırmama göre kaliteli bilindik parçalar kasa ve psuyuda araştırdım kötü bir yorumuna denk gelmedim 36k ya denk geldi bana
perşembe günü öğlen 12 de sipariş verdim cuma günü yani dün 3 te elimdeydi soğutucu ekran kartını kurdum coilwhine vs gibi bir sorunda yaşamadım problemsiz kullanıyorum suanda
RAM'i 32GB, SSD'yi 1TB yapınca 37k tutuyor hocam. İlk attığınız sisteme sıvı soğutucu eklesem 37.2k fln tutuyor ilk sistem daha mantıklı gibi geldi banasağolun hocam
bu sistem ama özelleştirdim fotoğraftaki gibi seçerseniz tek tek aynı fiyata varır bir zam yapılmadıysaPC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
ben alırken markaları falanda araştırdım bazı genelde asus xpg falan kullandıgım bilindik markalar diyede biraz tercih ettim hocam size kalmıs tabi gerisi ikiside okeydir bence dediğim gibi sıvı soğutucu alacaksınız dışardan alın orda fazla koyuyolardır üstüneRAM'i 32GB, SSD'yi 1TB yapınca 37k tutuyor hocam. İlk attığınız sisteme sıvı soğutucu eklesem 37.2k fln tutuyor ilk sistem daha mantıklı gibi geldi bana
Hocam şimdi baktımda anakartlar arasında çok fark var. Sonradan attığınız sisteme yöneliyorum daha cazip geldiilk sistem in anakartı falan 620ydi ben onlarıda güncellemiştim alırım gibi düşünerek ,sıvı soğutucu gereklimi bilmiyorum benimki suan 63 65 dereceleri gördüm oyunlarda size kalmıs birazda ne eklemek istediğiniz 2 sistemde iyidir
ben alırken markaları falanda araştırdım bazı genelde asus xpg falan kullandıgım bilindik markalar diyede biraz tercih ettim hocam size kalmıs tabi gerisi ikiside okeydir bence dediğim gibi sıvı soğutucu alacaksınız dışardan alın orda fazla koyuyolardır üstüne