32 inç G80D vs 27 inç G81SF

Reaksiyon skoru
9
Bütçe
35000
Arkadaşlar oyun oynamak ve film izlemek için OLED monitör satın almak istiyorum. Fiyatlarını mukayese ettiğimde en makul seçenekler bunlar gibi duruyor.

27" Odyssey OLED G8 G81SF 4K 240 Hz - 30.897,00 TL
32" Odyssey OLED G8 G80SD 4K 240 Hz - 31.139,00 TL

32" olan bir önceki nesil ve içerisinde entegre işletim sistemi ve hoparlörü bulunmakta. TV olarakta kullanılabiliyor.

Sizce hangisini satın almalıyım ve neden?

Hangisini tercih ettin hocam, bende de 2k 360HZ Oled olan model var. 4k ya geçiş yapacağım aynı ikilemdeyim.

Hangisini tercih ettin hocam, bende de 2k 360HZ Oled olan model var. 4k ya geçiş yapacağım aynı ikilemdeyim.
Merhaba G80SD modelini aldım ve gayet memnunum zaten odamda bir TV yok ve Smart Monitor özellikleri işime geliyor.
Henüz bilgisayarımı toplamadım ama laptopuma bağladım ve gayet iyi işliyor sanırsam da ölü piksel yok.
Tizen uygulamalarındaki upscaling muhabbeti çok iyi bayağı bir net ve akıcı görüntü sağlıyor yeni bilgisayarı alınca daha iyi bir yorum yapabiliceğim tabi.

Merhaba G80SD modelini aldım ve gayet memnunum zaten odamda bir TV yok ve Smart Monitor özellikleri işime geliyor.
Henüz bilgisayarımı toplamadım ama laptopuma bağladım ve gayet iyi işliyor sanırsam da ölü piksel yok.
Tizen uygulamalarındaki upscaling muhabbeti çok iyi bayağı bir net ve akıcı görüntü sağlıyor yeni bilgisayarı alınca daha iyi bir yorum yapabiliceğim tabi.
32” mi aldın hocam? Benim elimde 55” oled tv var 32” monitör de büyük geliyor o yüzden 27” düşünüyorum. Bir de yeni seri g81sf olsun diye düşünüyorum

32” mi aldın hocam? Benim elimde 55” oled tv var 32” monitör de büyük geliyor o yüzden 27” düşünüyorum. Bir de yeni seri g81sf olsun diye düşünüyorum
32 inç aldım aynen başka model öğrenci indirimiyle verilmiyor varsa da ben bilmiyorum. Rekabetçi oyunlar için 32 biraz fazla olabilir ama hikayeli, sürükleyici içine daldığın oyunlar için ideal bence. Ben ayrıca sim racing de düşünüyorum o yüzden biraz kişisel tercih meselesi. Rekabetçi de oynuyorum ama senin kararın yani.

Geri