cobretti
80+ Bronze
Dahası
3200TL üzerine çıkamam Poco X3 NFC düşünüyorum sizce alınır mı?? Alınmaz ise önerebilir misiniz??
Annem samsung telefon kullanıyor ve kamerası kötü ve takılıyor o yüzden samsunga pek sıcak bakmadımA32 al. poco x3 alma. Xioami yazılımı kötü. @Metshi hocam anlatsın hatta deneyimini.
Samsung yazılımı son zamanlarda çok iyi çalışıyor.
Hem samsung 2019 ve sonraki çıkan cihazlara en az 4 yıl güncelleme desteği sunacak.Samsung Galaxy A32 128 GB 6 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy A32 128 GB 6 GB fiyatları 14.445,88 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy A32 128 GB 6 GB özelliklerini incele, 62 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
@BaşaramadıkAbi
Modele göre değişir. Model belirtin.Annem samsung telefon kullanıyor ve kamerası kötü ve takılıyor o yüzden samsunga pek sıcak bakmadım
Oyun oynamıyorum sadece mesaj video vs gibi şeyler içinOyun için istiyor iseniz güzel cihazdır ancak günlük kullanım için ise mi 9t daha iyi olabilir.
Hocam J8 galibaModele göre değişir. Model belirtin.
Hocam j serisi berbat ötesi zaten.Oyun oynamıyorum sadece mesaj video vs gibi şeyler için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam J8 galiba
Mi 9t her ihtiyacınızı karşılar o zaman samsung pek önermiyorum FP açısından çok iyi olduklarını düşünmüyorum. A32 fiyatına göre yeterli bir işlemci sağlamıyor. Üst seviye olmadığı taktirde samsung almayı pek mantıklı bulmuyorum. Üst seviyede de Mi 11 Ultra ile artık xiaominin rahatlıkla rekabet edebileceğini düşünüyorum. O yüzden bu telefon sizin için güzel olacaktır.Oyun oynamıyorum sadece mesaj video vs gibi şeyler için
Yazılım size önemliyse Realme 7 önemli değilse Poco X33200TL üzerine çıkamam Poco X3 NFC düşünüyorum sizce alınır mı?? Alınmaz ise önerebilir misiniz??
realme 7 nasıldır sizce?A32 al. poco x3 alma. Xioami yazılımı kötü. @Metshi hocam anlatsın hatta deneyimini.
Samsung yazılımı son zamanlarda çok iyi çalışıyor.
Hem samsung 2019 ve sonraki çıkan cihazlara en az 4 yıl güncelleme desteği sunacak.Samsung Galaxy A32 128 GB 6 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy A32 128 GB 6 GB fiyatları 14.445,88 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy A32 128 GB 6 GB özelliklerini incele, 62 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
@BaşaramadıkAbi
Bence A32 den iyidir.realme 7 nasıldır sizce?
Güzelrealme 7 nasıldır sizce?