tekno_dahisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,102
HyperX Cloud II Core Wireless - PC için Oyun Kulaklığı, DTS Kulaklık: X Spatial Audio, Memory Foam Ear Pads, Siyah 3204₺
320 diye okudumHyperX Cloud II Core Wireless - PC için Oyun Kulaklığı, DTS Kulaklık: X Spatial Audio, Memory Foam Ear Pads, Siyah 3204₺
doğru okumuşsun sadece 2.884 tl kargo parası var320 diye okudum![]()
cloud 3 ü iade edip bunu mu alsam yav çok temiz fiyatHyperX Cloud II Core Wireless - PC için Oyun Kulaklığı, DTS Kulaklık: X Spatial Audio, Memory Foam Ear Pads, Siyah 3204₺
Büyük ihtimal kablosuz olması. Core kelimesini niye kullanmışlar anlamadım.Cloud 2 ile ne kadar farklı acaba
hocam az araştırdım, core serisi biraz alt bir seriymiş. muhtamalen cloud 2 w veya kablolulara göre alt bir sesi olucaktır.Büyük ihtimal kablosuz olması. Core kelimesini niye kullanmışlar anlamadım.
Alınmaz o zaman. HP üretimi zaten, kalite farkı çok. Bir de altindanymis.hocam az araştırdım, core serisi biraz alt bir seriymiş. muhtamalen cloud 2 w veya kablolulara göre alt bir sesi olucaktır.
bende hp üretim cloud 3 var, memnunum şuanlık. cloud 2 de baya sorun var diyorlardı bununda alt oldugunu düşünürsek ona göre almak gerekli gibi.Alınmaz o zaman. HP üretimi zaten, kalite farkı çok. Bir de altindanymis.
bu fıyata cloud 3 alın derimamazonda 2 tane vardı 6 taksitle aldım bütçeme tam yetiyordu bu ucuz diye bunu alasım geldi sizce hangisi daha mantık lı
başka kulaklık aldım resim yüklenmemiş galibabu fıyata cloud 3 alın derim