4k nasıl çalışmıyor laKol yok fiyat iyi mi sizce? 4k çözünürlükte çalışmıyor ama 1080p kullanacağım zaten
Stalker 2 yeni oyunları deneme bile cloud gaming üzerinden çalıştırır internet güzelse odaKol yok fiyat iyi mi sizce? 4k çözünürlükte çalışmıyor ama 1080p kullanacağım zaten
4kda görüntü vermiyormuş. Onun harici bir sorun yok. 4k TV alacak olsam yeni nesil konsol alırım zaten4k nasıl çalışmıyor la
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Stalker 2 yeni oyunları deneme bile cloud gaming üzerinden çalıştırır internet güzelse oda
2k da cyberpunk oynarsın bu arada internet de testi var dying light 2 de oynarsın sorunsuz4kda görüntü vermiyormuş. Onun harici bir sorun yok. 4k TV alacak olsam yeni nesil konsol alırım zatenonun için önemli değil benim için. 1080pde orta ayarlarda hikayeli oyun açsa yeter benim için
4k da bazı oyunları native de oynatıyor yanlış değilsem4kda görüntü vermiyormuş. Onun harici bir sorun yok. 4k TV alacak olsam yeni nesil konsol alırım zatenonun için önemli değil benim için. 1080pde orta ayarlarda hikayeli oyun açsa yeter benim için
başka bir konsolla karıştırdın herhalde stalker 2 zaten yok one x e4k nasıl çalışmıyor la
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Stalker 2 yeni oyunları deneme bile cloud gaming üzerinden çalıştırır internet güzelse oda
One x de cloud ile oynanıyor stalker 2 internet de videoları var hocam net iyiysebaşka bir konsolla karıştırdın herhalde stalker 2 zaten yok one x e
Gamepass ultimate e sahipsen cloud ile oynayabilirsinizbaşka bir konsolla karıştırdın herhalde stalker 2 zaten yok one x e
cloud türkiyeye açık değil ki?One x de cloud ile oynanıyor stalker 2 internet de videoları var hocam net iyiyse
Fiyatı iyi benceKol yok fiyat iyi mi sizce? 4k çözünürlükte çalışmıyor ama 1080p kullanacağım zaten
Doğrucloud türkiyeye açık değil ki?
4k da niye görüntü vermiyor?anakartında bir problem olabilir4kda görüntü vermiyormuş. Onun harici bir sorun yok. 4k TV alacak olsam yeni nesil konsol alırım zatenonun için önemli değil benim için. 1080pde orta ayarlarda hikayeli oyun açsa yeter benim için
Alınır bence ya bedava diyemem ama çok iyi fiyatKol yok fiyat iyi mi sizce? 4k çözünürlükte çalışmıyor ama 1080p kullanacağım zaten