Atılanlar arasında bu gayet iyi.bu klavyenin bir de rainbow olanı var o 309 lira isterseniz onu alın.Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon Dark Avenger K568 RGB Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
mebran pek sevmiyorum mekanik olsa çok iyi olurhttps://www.hepsiburada.com/logitech-g-g213-prodigy-rgb-turkce-oyuncu-klavyesi-siyah-p-HBV00000247UE?ds_rl=1294343,1294343&gclid=Cj0KCQjwnoqLBhD4ARIsAL5JedLkyTSkWis5FbeFGnpdY2j9spzDuic66votqQA84P3N7jyfQAIK9RsaAmrYEALw_wcB&gclsrc=aw.ds&isFashion=true&wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-cevre-birimleri biraz daha biriktirip bunu alabilirsin
klavye guzelmiş incelemesini izledim tam sevinmiştim ancak rgb olmaması beni üzdü. Biliyorum bu fiyata fazla rgb mekanik klavye yok
ama ışıkları tek renk o bilinirse denemek için alınabilirajjaz alınabilir belki güzel aslında ama
hepsi burada da ilk siparişine ozel kapmanya var onu alabilirim biraz araştırma yaptıktan sonraAtılanlar arasında bu gayet iyi.