35-40k civarı hangi telefonu almalıyım

Toxtway

80+
Reaksiyon skoru
14
Aklımda mi 14t pro ile s24+ var arada canım istedikçe oyun oynuyorum sürekli oyuncu değilim daha çok gündelik kullanıyorum daha iyi bir seçenek varmı bilmiyorum biraz bakındım aklımda bu ikisi var şuan
iPhone 13 de düşündüm ama tanıdığım birinde var gereksiz bi ısınma gördüm onda ve biraz abartıldığını düşünüyorum bu fiyata biraz geride kalır gibi geldi androidlerden

red magic air Bence bu fiyatlara en iyi alternatiflerden biri bu cihaz. Oyun için olmasa bile günlük kullanım içinde güzel bir cihaz. Isınma sorunu gibi şeyler olacağını sanmam. Batarya kapasitesi ve özellikleri de gayet iyi seviyede.

red magic air Bence bu fiyatlara en iyi alternatiflerden biri bu cihaz. Oyun için olmasa bile günlük kullanım içinde güzel bir cihaz. Isınma sorunu gibi şeyler olacağını sanmam. Batarya kapasitesi ve özellikleri de gayet iyi seviyede.
kamera dışnda çok iyi cihaz

Biraz baktım da kamera performansında biraz geri kalıyor gibi

Bence samsung s24+ alman en mantıklısı. Kamera olarak samsung kalitesi var gayet iyi. Güvenilir ve ısınma problemi de kullanıma bağlı sıkıntısız yani yok.

işlemcinin hakkını veririm diyorsan bütçeyi biraz daha esnetip s25 al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kompakt model sevmiyosan boş ver

işlemcinin hakkını veririm diyorsan bütçeyi biraz daha esnetip s25 al

kompakt model sevmiyosan boş ver
İsterdim almayi ama bu bütçenin zaten baya bi ara esnemis hali yoksa snapdragon daha iyi olurdu

33kya honor 400 pro 12/512 alabilirsin.
Bu telefonun olayı ne çok gördüm

S24 Plus

Hocam benim tanıdığım bir arkadaşda da iphone 13 var fakat ben bir ısınma göremedim

Geri