Neler Yeni

35-40k sistem tavsiyesi

cafcaf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
AVCI

çoğunlukla 3d modelleme, render ve photoshop da boyama yapmak için kullanacağım tavsiye eder misiniz bu sistemi yoksa daha iyi önerileriniz var mıdır?

Mesaj otomatik birleştirildi:

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
huseyin can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

sitedeki ram, ekran kartı, ssdd gibi ürünlerin markalarını hiç duymadım sıkıntı çıkarır mı?

bir de ryzen 5 işlemci de çekirdek sayısı az oyun için çok iyi işlemci olduğunu duydum ama intel i5 1440f in çekirdek sayısı fazla iş için daha ideal değil mi?

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Emirhan

çoğunlukla 3d modelleme, render ve photoshop da boyama yapmak için kullanacağım tavsiye eder misiniz bu sistemi yoksa daha iyi önerileriniz var mıdır?
Önermem hocam gpu çok düşük kalmış ve pahalı sistem

4070 + 7 7700 yapabilirsin daha iyi olur senin için hazır sistem bulabilirsem atacağım senin kullanacağın programlar hem cpu hem gpu kullanacağı için ikisini de ağırlık vermek en iyi seçenek

Güzel 4070'li sistem de yok hocam yükseltmeleri filan kötü oluyor fiyatları çok kötü oluyor toplama ile iyi bir şey de yapabilirsiniz

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
huseyin can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önermem hocam gpu çok düşük kalmış ve pahalı sistem

4070 + 7 7700 yapabilirsin daha iyi olur senin için hazır sistem bulabilirsem atacağım senin kullanacağın programlar hem cpu hem gpu kullanacağı için ikisini de ağırlık vermek en iyi seçenek

Güzel 4070'li sistem de yok hocam yükseltmeleri filan kötü oluyor fiyatları çok kötü oluyor toplama ile iyi bir şey de yapabilirsiniz
kendim toplamak isterdim ama anakarttan hiç anlamıyorum rtx 4060 ti ve i5 1440f işimi görür sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,534
Üyeler
161,079
Son üye
haidar_55
Top Bottom