- Bütçe
- 35000
Daha çok oyun olmak üzere oyun ve iş amaçlı laptop arıyorum. Oynadığım oyunlar Squad, Bannerlord, CS ağırlıklı olarak. İlk iki oyunu En yüksek grafiklerde 120+ FPS ile oynamak istiyorum. Kullandığım laptop ortalama bir laptop ama hiç memnun değilim hem yazılımsal hem donanımsal olarak aşırı kötü tasarlanmış. Cihaz hem ısınıyor hem kontrol merkezi adam akıllı çalışmıyor. DPC gecikmesi sorunları, işlemci ve ekran kartı limitleri ıvır zıvır derken iyice soğuttu kendinden 2 sene içinde. Lütfen öneri yaparken aklınızda bulunsun cihazı optimize etmek için saçma sapan işlerle uğraşmak istemiyorum. Ekran kartını ve işlemcisini maksimum güçte kullanan cihaz arıyorum. Şuanki laptopumu kullanırken ThrottleStop ve MSI Afterburner gibi uygulamaları kullanmazsam neredeyse %10-20 lik gecikme ve FPS sorunu yaşıyorum üstüne sıcaklık derken cihaz iyice güç kısıyor. O yüzden ben hiçbir şey ek program indirmeden kontrol merkezinden vs rahat rahat her şeyini ayarlayabileceğim bir laptop arıyorum. Lütfen öneri yaparken dediklerimi önemseyin arkadaşlar. Yine aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum. Ayrıca cihazda MUX Switch'in olmasını da istiyorum.