Neler Yeni

35 bin tl ye PS5 PRO ALINIR MI?

Alınır mı?

• Alınır

Oylar: 34 33.7%
  • Alınmaz

Oylar: 28 27.7%
  • Pc al geç

Oylar: 32 31.7%
  • Ps5 pro al geç

Oylar: 12 11.9%

• Oy kullanan toplam üye
    101

Copycat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Burak
PS5 ile PS5 pro arasında hiçbir fark yok alacaksan ps5 al pişman olursun. Hatta temiz 2. el ps5 al. PS3, PS4 den sonra PS5 e gelen oyunlara bakın sebebini görün. Bu devirde konsol almak mantıklı değil. He psn plustaki oyunlar bana yetiyor diyorsanız ayrı.

Mevsim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Fettah Özalp
arkadaşlar bu yorumuma kızmayın ama hiç bilgim olmadığı için soruyorum, hayatımda hiç konsol sahibi olmadım veyahut elimi bile değmedim. ama şuda doğruki gamepad ile oynanan oyunlar daha eğlenceli, ki bende pc den gamepad ile oynuyorum. ama arkadaşlar şimdi oynaya bileceğiniz oyun kısıtlı, yapacağınız veya kişiselleştire bileceğiniz şeyler kısıtlı, hani nasıl desem cs2 açıp oynarken arkaya discord açıp arkadaşlarla konuşmak veya hafiften müzik vermek. yada onu geçtim taktığınız klavyeyi kulaklığı bile yazılımı ile oynayamıyorsunuz diye biliyorum. içini açsan hadi depolama yetmedi garanti devre dışı kalıyor ve çok daha pahalı pc den. ben pc alır geçerim yanınada bir kol yapıştırırım. bunu sizin tercihinize ve görüşünüze saygısızlık olması için yazmıyorum arkadaş ankete pc al geç diye bir şey koymuş onun için yazdim bilginize. sen ne anlarsın konsoldan pc kafali diyip kalbimi kırmayın 😔

edit; oyunlarında 2 3 kat daha fazla pahalı olduğunu söylemeyi unuttum.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Emre Altun
Ps almak dert degil ki. Oyunlarini almak daha çok dert

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,135
İsim
Furkan Görür
Hocam mesela GTA için Neden PS alıyorsunuz ki?

Pc'den oynayın ama illa Oyun konsolu hissiyatı istiyorsanız Oyun konsolu'nu bağlamayı düşündüğünüz monitör veya TV ekranına PC'nizi Takın sonra PC'de kullanılan Kablosuz gamepad alın Oynayın alın size oyun konsolu yani bence PS almak Artık mantıklı değil yani alanlar'da GTA 6 için alıyor genelde oda PlayStation'a 1 sene erken çıkacağı için ama onlarda çoğunlukla Alım gücü iyi olan ülkelerde yaşayan insanlar onlarda

-Yurt dışında yaşayan insanlar 800 Euro'ya RTX 4070 Süperli AM5 Sistem Toplayamıyorlar PC bizde Daha ucuz ilginç bir şekilde
(Bunun sebebi ya türkiyeye özel indirimli fiyat ile satılıyor PC bileşenleri yada bir ara bı iddia vardı rürkiyedeki firmalar iade olan tamir görmüs 2.el malları alıp bakım yapıp TR'de sıfır diye satıyolar diye bir teori var)
Mesaj otomatik birleştirildi:

PC AL.
çünkü gta 5 ilk konsola çıktı

2 yıl sonra pcye geldi.

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
.
soru bir insanın neden pc yerine ps alması, buna bazı arkadaşlar cevap vermiş ama bir tek sen anlamamışssın🤔🤔🤔
uzun uzun yazdım ben sen görmemişsin
Hocam kendimden örnek vereyim. PC yi aldığımdan beri 5 kuruş para vermeden oynadığım oyun parasına 2 konsol alırdım. Bazen koltukta oturmak sıkıyor 4k tv ye kasayı takıp yatarak da oynadım. Bazen büyük dünyalı boktan oyunlardan sıkılıp emulatörden mario zelda oynadım +100fps ile acayipte keyif aldım. Sonra 3 5 ay bedava gamepass üyeliği geçti elime ordan ilgimi çeken oyunları süpürdüm. Mod kurdum yama kurdum. DC de arkadaş pc me bağlandı onla beraber pes vs si veya emulatörden farklı oyunlar oynadım. Hepsi sıkınca cs falan girdim. Konsol alsaydım şuan yapacağım tek şey oyunlara kaç para vereceğimi düşünmekti.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Göksel
Herkes cevabı vermiş işte yeni oyunlara erken erişim istiyorsan al gta6 çıkarsa last of ous 3 marvel wolwerin cart curt yok çıktıktan 2 3 sene sonra oynarım diyorsan pc al

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Kağan UĞURLU
soru bir insanın neden pc yerine ps alması, buna bazı arkadaşlar cevap vermiş ama bir tek sen anlamamışssın🤔🤔🤔
İmzamdaki 4070ti süper ve 7600x işlemcili sistemim var. Üst düzey bir pc sistem olmasına karşılık win hataları, driver güncellemesi, hiç bir zaman konsol stabilitesini verememesinden dolayı konsol alınıyor. Evet pc de oyunlar daha ucuz 3-4 farklı yerden satın alım yapılabiliyor. Fakat gün sonunda yatarak oyun oynamak, optimizasyon sıkıntısı olmadan devam etmek ayrı bir lüks.

Top Bottom