Neler Yeni

35 bin tl ye PS5 PRO ALINIR MI?

Alınır mı?

• Alınır

Oylar: 40 34.5%
  • Alınmaz

Oylar: 30 25.9%
  • Pc al geç

Oylar: 39 33.6%
  • Ps5 pro al geç

Oylar: 12 10.3%

• Oy kullanan toplam üye
    116

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
aynı sohbeti senle mi yaptım tam hatırlamıom ama buna benzer cevabı almıştım yine. Öncelikle konu sahibinin yaşını 35 40 yaşlarında olduğunu sanmıyorum ve ps5 de bir oyuna 3k vereceğine de pek inanmıyorum. Ps5 alırsa yok hint ps store de oyun daha ucuz yok kardeşlikle ucuza getirim yok o yok bu diyene kadar daha fazla uğraşır. PSN üyeliği alsa bi yerden sonra oyunları sıkabilir tek bir üyeliğe takılı kalmak iyi değil. Şu dediklerimle uğraşmak mı daha yorucu yoksa pc de torrent çakıp tv ye bağlamak mı. Oyunlara ulaşımın kolay olması koltukta uzanmaktan daha avantıjlı bana göre. Daha bu ay iki oyun oynadım ikisinin ps deki fiyatı toplasan 6 7k falan. Pc de torrentten çekip geçtik valla. İlla torrent de değil steam hesabı da alabilir oyunlar için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu sahibine önerim elindeki bütçeyle alabileceği pc lere önce bi baksın, oyun performanslarını incelesin. Sonra gidip ps5 pro performansını incelesin. Belli ki karasız birisi ve parasını alabileceği en iyi şeye harcamak istiyor
Evet kararsızım biraz

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
.
Evet kararsızım biraz
Hocam sen ne tarz oyunlar için cihaz bakıyorsun. PS+ üyeliğindeki oyunlar seni ne kadar götürebilir ve yeni çıkan oyunlar senin bütçeni ne kadar zorlar buna göre karar ver

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail
Herkes pc al diyerek konudan saptığına göre bende bir öneride bulunabilirim. 35 bin tl'ye altın alıp yastık altına koyup uyunmasını tavsiye ediyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Yağız
Alınır mu hala kararsızım

Alayım mı bu fiyata?

Ne düşünüyorsunuz?
Konsolun eksisi oyunları çok pahalı fiyatlara almak zorundasın (PS deluxe) alırsan çok daha ucuza oyun toplarsın geldikçe eklersin kütüphanene) birde baya düzgün bı monitör ya da TV alman lazım performansından faydalanmak için yoksa ps5 ile aynı
PC nin eksileri ise konsol kadar rahat kullanılmıyor ve optimizasyon hataları yaşayabiliyor Windows hatası vs çok uğratırmaz ama dersen ben hiç uğraşmak istemiyorum yattığım yerden oynamak istiyorum konsol alın hocam ben kontrolcü aldım PC var bende böyle kullanıyorum AMA karar sizin

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Kağan UĞURLU
aynı sohbeti senle mi yaptım tam hatırlamıom ama buna benzer cevabı almıştım yine. Öncelikle konu sahibinin yaşını 35 40 yaşlarında olduğunu sanmıyorum ve ps5 de bir oyuna 3k vereceğine de pek inanmıyorum. Ps5 alırsa yok hint ps store de oyun daha ucuz yok kardeşlikle ucuza getirim yok o yok bu diyene kadar daha fazla uğraşır. PSN üyeliği alsa bi yerden sonra oyunları sıkabilir tek bir üyeliğe takılı kalmak iyi değil. Şu dediklerimle uğraşmak mı daha yorucu yoksa pc de torrent çakıp tv ye bağlamak mı. Oyunlara ulaşımın kolay olması koltukta uzanmaktan daha avantıjlı bana göre. Daha bu ay iki oyun oynadım ikisinin ps deki fiyatı toplasan 6 7k falan. Pc de torrentten çekip geçtik valla. İlla torrent de değil steam hesabı da alabilir oyunlar için

Konu sahibine önerim elindeki bütçeyle alabileceği pc lere önce bi baksın, oyun performanslarını incelesin. Sonra gidip ps5 pro performansını incelesin. Belli ki karasız birisi ve parasını alabileceği en iyi şeye harcamak istiyor
Yok ben değilim, her iki platformun kendi avantajı mevcut. Mesela black firday indirimiyle PS Plus içinden Spider-Man: Miles Morales'i indirip, oyunu açıp içinden Deluxe sürüme yükseltip 120TL gibi bir tutara Spider-Man Remastered sahibi olabiliyorsun. PC de dahil bu fiyata bu oyunu alamazsın. GTA VI kısmına hiç girmiyorum.
Dahası PC deki stabilite ve oynanışın PS da daha güzel olması tercihleri belirlemede rol oynayacaktır. Ben her iki sisteme sahibim. Örneğin remnant oyununu gamepassden oynarken ve ps de oynarken arada ciddi bir optimizasyon farkı var.

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
.
Dahası PC deki stabilite ve oynanışın PS da daha güzel olması tercihleri belirlemede rol oynayacaktır
Bozuk olan oyun 2 platformda da bozuk oluyor aslında.
GTA VI kısmına hiç girmiyorum.
Konu sahibine de bunu demiştim gta 6 yı oynamayı çok istiyorsa konsol al

Mesela black firday indirimiyle PS Plus içinden Spider-Man: Miles Morales'i indirip, oyunu açıp içinden Deluxe sürüme yükseltip 120TL gibi bir tutara Spider-Man Remastered sahibi olabiliyorsun. PC de dahil bu fiyata bu oyunu alamazsın.
Hocam ben de isterim konu sahibi konsol alsın yeni çıkan tüm AAA oyunlara ulaşımı olsun ama biz fakir ülkenin fakir insanlarıyız. Oyun oynamak bile lüks bize. Spiderman konsolda ucuz olabilir ama yeni çıkan silent hill 2 mesela konsolda 70 dolar pc de 35 dolar. Pc si olsa bu oyuna başka başka yollarla ulaşabilir. Başka bir örnek black myth wukong ps de 2.5k ama pc de 1.5 k epic gameste. Daha da ucuza isterse steam hesabı alabilir. belki başka platform oyunularını oynamak isterse emulatör kurabilir. Yani pc de oyunlara erişim bizim ülkemizde daha kolay

Son düzenleme:

ANYA

80+ Bronze
Herkes pc al diyerek konudan saptığına göre bende bir öneride bulunabilirim. 35 bin tl'ye altın alıp yastık altına koyup uyunmasını tavsiye ediyorum.
bende pc ye xbox kolu yada ds5 kolu alıp yatağa geçip projeksiyon yada tv ye tak öyle oynuyom

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer

Hani şu gta6 muhabbeti fln çeliyor beni
bende pc ye xbox kolu yada ds5 kolu alıp yatağa geçip projeksiyon yada tv ye tak öyle oynuyom
Niye öyle yapayım ki konsol niye alınmaz?

ANYA

80+ Bronze
Hani şu gta6 muhabbeti fln çeliyor beni

Niye öyle yapayım ki konsol niye alınmaz?
konsol alınır da bizim ülkede maalesef almazdım, 35k bana çok geliyor oyunlarda 1k başlıyor
pc de torrent sayesine özgürüm müzik video falan,mouse hobim var ne varsa alıyorum ne alaka dersin ama seviyorum mousepadda öyle, photoshop ve yapay zekada uğraşıyorum
-mmorpg çok oynayan biriyim konsolda pek yok bazen varda kolu oynaması zor vakti alıyor
-oyunları mod yapmayı seviyorum mesela witcher 3 elden ring falan erkek yerine kız falan yapıyorum öyle seviyorum
-fps oyunlarda kolu oynamayı beceremiyorum hem aim assit sevmiyorum o yüzden mouse yle oynuyorum görüyorsun valorantta herkes kolu oynamayı beceremiyor
- epic games steam gibi her hafta oyun dağıtıyor falan bedava alırsın hem uygun fiyatta satıyor gamepass alıp cod serileri oynarsın
öncede pc satıp ps4 almıştım sanki hayatım mahvetmişti o yüzden hata yaptım, pc yoksa konsol almazdım

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
konsol alınır da bizim ülkede maalesef almazdım, 35k bana çok geliyor oyunlarda 1k başlıyor
pc de torrent sayesine özgürüm müzik video falan,mouse hobim var ne varsa alıyorum ne alaka dersin ama seviyorum mousepadda öyle, photoshop ve yapay zekada uğraşıyorum
-mmorpg çok oynayan biriyim konsolda pek yok bazen varda kolu oynaması zor vakti alıyor
-oyunları mod yapmayı seviyorum mesela witcher 3 elden ring falan erkek yerine kız falan yapıyorum öyle seviyorum
-fps oyunlarda kolu oynamayı beceremiyorum hem aim assit sevmiyorum o yüzden mouse yle oynuyorum görüyorsun valorantta herkes kolu oynamayı beceremiyor
- epic games steam gibi her hafta oyun dağıtıyor falan bedava alırsın hem uygun fiyatta satıyor gamepass alıp cod serileri oynarsın
öncede pc satıp ps4 almıştım sanki hayatım mahvetmişti o yüzden hata yaptım, pc yoksa konsol almazdım
Hocam dediğim gibi işlerimi halledebileceğim zor da olsa çoğu oyunu çalıştırabilecek bir pc im var

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
Yani pc mi almalıyım?

Ps5 pro bu fiyata hiç mi alınmaz?

Son düzenleme:
Top Bottom