mifdal
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 206
- İsim
- Elvan kocer
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet kararsızım birazaynı sohbeti senle mi yaptım tam hatırlamıom ama buna benzer cevabı almıştım yine. Öncelikle konu sahibinin yaşını 35 40 yaşlarında olduğunu sanmıyorum ve ps5 de bir oyuna 3k vereceğine de pek inanmıyorum. Ps5 alırsa yok hint ps store de oyun daha ucuz yok kardeşlikle ucuza getirim yok o yok bu diyene kadar daha fazla uğraşır. PSN üyeliği alsa bi yerden sonra oyunları sıkabilir tek bir üyeliğe takılı kalmak iyi değil. Şu dediklerimle uğraşmak mı daha yorucu yoksa pc de torrent çakıp tv ye bağlamak mı. Oyunlara ulaşımın kolay olması koltukta uzanmaktan daha avantıjlı bana göre. Daha bu ay iki oyun oynadım ikisinin ps deki fiyatı toplasan 6 7k falan. Pc de torrentten çekip geçtik valla. İlla torrent de değil steam hesabı da alabilir oyunlar için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konu sahibine önerim elindeki bütçeyle alabileceği pc lere önce bi baksın, oyun performanslarını incelesin. Sonra gidip ps5 pro performansını incelesin. Belli ki karasız birisi ve parasını alabileceği en iyi şeye harcamak istiyor