Neler Yeni

Yardım 350.000 TL araç önerisi

OnurCiftci26

80+ Bronze
Merhabalar,

Kardeşime hediye araç alacağım bütçem 350.000 TL. Günlük kullanım olacak üniversiteye gidip gelmelik. Manuel tercih ediyoruz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

kroix11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
yasin şahin
o fiyat bandına motor alınmasını önerebilirim

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
sanayiden çıkmaz o araba
neden girsin ki sanayiden çıkmayacak? hor kullanımda bütün arabalar sanayiiye girer. üniversite öğrencisine hanımefendi arabası önerisi yapmak istemedim sadece. bu arada kardeşinizin cinsiyetini erkek olarak değerlendirdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hot-hatch'lere bakabilirsiniz

mkeskin0

80+
neden girsin ki sanayiden çıkmayacak? hor kullanımda bütün arabalar sanayiiye girer. üniversite öğrencisine hanımefendi arabası önerisi yapmak istemedim sadece. bu arada kardeşinizin cinsiyetini erkek olarak değerlendirdim.

Bahsi geçen araba 96 model alman. Bu güne kadar ne kadar temiz kullanılmış olabilir? Reno tarzı bir araç olsa motor mekanikte yaşanan sorunlarda parça değişimi çok maliyetli olmaz ama buna parça bulmakta zor. En iyi ihtimalle zaten motor yemediyse motor yiyecek.

Alacak arkadaş arabaya para harcamak ister, yakışıklıdır iyi gider falan ama yok ben yakıtını koyarım giderim arabayla uğraşmaya vaktim veya param yok derse bu araba en olmayacak tercih. Kişiye kalmış bir karar.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Yani çok yan verilmediyse , o köşeden bu köşeye koyulmadıysa sorun çıkartmaz. Biraz yaşına bağlı öyle deniyor. Eski arabada bunlar normal geliyor bana. Bu siyahtan beyaza çevrilme olayı olmasa göze ve akla güzel geliyor. Bu arabada yazmamış fakat kilit varsa kesinlikle önceden apaçilik yapılmıştır. Yoksa arabada recaro/vader ve davul harici eksik yok gözüküyor.
Gene de kardeşinin kız mı erkek mi olduğunu bilmediğimiz için ona hitap etmeyebilir.

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
burada dedğiniz gibi çok az kıstas var sadece parayı ve üni öğrencisinin kullanacağını biliyoruz. evet para harcama yönünden bmw öğrenciye uymayabilir fakat üni öğrencisi olarak "memur" arabasına binmek isteyeceğini hiç zannetmiyorum. bu yüzden bmw değilse de hot-hatch'ler sanırım en iyi terchi olur. honda civic'ler tercih edilecekse bfr'ın atttığı civic nasıl alınır videosu izlenmeli. civiclere dikkatli yaklaşılmalıdır. gsi opel corsalar çok hoş öğrenci arabaları adaylarıdır. renault sport modeller peugeot hot-hatchlere de bakılabilir. şunu unutmayın araba alıp kullanacaksanız. para harcamak zorundasınız az veya çok bugün bir bakım bile en az 2-3 -bin tutuyor araba lüks bişeydir eğer kardeşine araba alabilecek ekonomik durum varsa bmw'ye para harcanabilir diyerek ilk önerimi yapmıştım detaylı hot-hatch önerisi yapabilirim istenirse

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Düşük kilometre Accent Era öneririm.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,038
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Accent Era alınabilir bu bütçede.

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
Yani çok yan verilmediyse , o köşeden bu köşeye koyulmadıysa sorun çıkartmaz. Biraz yaşına bağlı öyle deniyor. Eski arabada bunlar normal geliyor bana. Bu siyahtan beyaza çevrilme olayı olmasa göze ve akla güzel geliyor. Bu arabada yazmamış fakat kilit varsa kesinlikle önceden apaçilik yapılmıştır. Yoksa arabada recaro/vader ve davul harici eksik yok gözüküyor.
Gene de kardeşinin kız mı erkek mi olduğunu bilmediğimiz için ona hitap etmeyebilir.
haklısınız forumdaki kullanıcılarda araç bilgisi zayıf zannediliyor ki eski araç ölmüştür. belki en iyi bmw'nin linkini atmadım ama bu yaşta olup yeni araçlara taş çıkaracak çok bmw vardır. fabrikadan recaro koltuklarla gelen bir araçtan bahsediyoruz. vanoslu motorları genelde çok tutuluyor. ama burası bir donanım forumu çok şey yapmamak gerek, normaldir.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Enis Solak
o fiyat bandına motor alınmasını önerebilirim
Hocam yazı var kışı var, bende motorcuyum ama şu kış gününde işe giderken bile arabayla gidiyorum motor garajda yatıyor. Kaldı ki bu adam öğrenci daha rahat olmak ister arkadaşlarıyla gezmek ister o yüzden araba en uygunu ayrıca o fiyat bandında motor alırsa ehliyette almak zorunda kalır üni öğrencisi olduğu için a sınıfı ehliyeti olmadığını varsayarsak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,093
Üyeler
163,260
Son üye
mehmetzqx
Top Bottom