Neler Yeni

Yardım 350.000 TL araç önerisi

yalcinali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ali Yalçın
Merhabalar,

Kardeşime hediye araç alacağım bütçem 350.000 TL. Günlük kullanım olacak üniversiteye gidip gelmelik. Manuel tercih ediyoruz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
"Meram oto" sahibinden sitesine bakabilirsiniz gayet uygun fiyat + samimi insanlar aracın iyi tarafınıda kötü tarafınıda söylüyorlar

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
haklısınız forumdaki kullanıcılarda araç bilgisi zayıf zannediliyor ki eski araç ölmüştür. belki en iyi bmw'nin linkini atmadım ama bu yaşta olup yeni araçlara taş çıkaracak çok bmw vardır. fabrikadan recaro koltuklarla gelen bir araçtan bahsediyoruz. vanoslu motorları genelde çok tutuluyor. ama burası bir donanım forumu çok şey yapmamak gerek, normaldir.
Vanos olayı ve sesi harika. Fakat bu araçlarda kilit varsa genelde çok hırpalanmış oluyor. Veya kondisyonu iyi olmuyor. Evet dediğin gibi en iyi e36 ilanı değil fakat gene de yıkık araçlar gibi durmuyor. Yapı itibariyle senesindeki araçlardan da kat kat iyidir. Temiz e36 olsa zaten çoğu o aracı almak isteyecektir.
İnsanlar yeni araç istiyor. Fakat düşük bütçede yeni araç eski araçtan daha da yıkık olabiliyor. Bu paraya 13 14 model araba bulursun ama ne halde. Daha orta halli arabaları bulup sanayiye uğramak istemiyor insanlar

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Selim
Bahsi geçen araba 96 model alman. Bu güne kadar ne kadar temiz kullanılmış olabilir? Reno tarzı bir araç olsa motor mekanikte yaşanan sorunlarda parça değişimi çok maliyetli olmaz ama buna parça bulmakta zor. En iyi ihtimalle zaten motor yemediyse motor yiyecek.

Alacak arkadaş arabaya para harcamak ister, yakışıklıdır iyi gider falan ama yok ben yakıtını koyarım giderim arabayla uğraşmaya vaktim veya param yok derse bu araba en olmayacak tercih. Kişiye kalmış bir karar.
Yav yıllardır her arabaya bindim çevrem de geniştir yani bu tarz BMW alan sanayide tanıdığı olacak ve parası da olacak 👍 bunun 2001 olanı var sattığımız günü motor yedi ve bir tane örnek yok sürekli böyle oluyor çünkü bu arabaları yukarda ki arkadaşın dediği gibi erkekkkkk biniyor yanliyor ya da kırmızı da yüksek devir basıyor. Şu arabaya binipte Doblo gibi süren adam sayısı 100 kişiden 1 filan anca olur 👍 hız yapıyor yüksek devir atıp motoru yoruyor her şeyi yapıyorlar ve parçası da reno gibi değil pahalı. 350bin arabaya zor bütçe ayıran adama gitmez bu araba.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Eyüp YİLDIRIM
Merhabalar,

Kardeşime hediye araç alacağım bütçem 350.000 TL. Günlük kullanım olacak üniversiteye gidip gelmelik. Manuel tercih ediyoruz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
1.3 multijet albea alabilirsiniz taksi çıkması olmamasına dikkat edin. Albea iyi arabadır biz ailecek yıllardır kullanıyoruz henüz bir sıkıntısını görmedik turbo diesel olduğu için çekişi üzmüyor şehir içinde yeterli kliması var parçası ucuz az yakıyor bakım maliyeti az daha ne sayalım. Araba aldıktan sonra sanayide uğraşamam diyorsanız temizinden bir albea bakabilirsiniz. Bu arada 350 bin üzerinde araçlara bakmanızı pek önermem bakımsız olunca 50 bin km sonra motor yiyecek orası kesin belki 50bin de sürmez mümkünse 300bin altında bakımlı bir araç bulmaya çalışın.

Top Bottom