Bahsi geçen araba 96 model alman. Bu güne kadar ne kadar temiz kullanılmış olabilir? Reno tarzı bir araç olsa motor mekanikte yaşanan sorunlarda parça değişimi çok maliyetli olmaz ama buna parça bulmakta zor. En iyi ihtimalle zaten motor yemediyse motor yiyecek.
Alacak arkadaş arabaya para harcamak ister, yakışıklıdır iyi gider falan ama yok ben yakıtını koyarım giderim arabayla uğraşmaya vaktim veya param yok derse bu araba en olmayacak tercih. Kişiye kalmış bir karar.
Yav yıllardır her arabaya bindim çevrem de geniştir yani bu tarz BMW alan sanayide tanıdığı olacak ve parası da olacak
bunun 2001 olanı var sattığımız günü motor yedi ve bir tane örnek yok sürekli böyle oluyor çünkü bu arabaları yukarda ki arkadaşın dediği gibi erkekkkkk biniyor yanliyor ya da kırmızı da yüksek devir basıyor. Şu arabaya binipte Doblo gibi süren adam sayısı 100 kişiden 1 filan anca olur
hız yapıyor yüksek devir atıp motoru yoruyor her şeyi yapıyorlar ve parçası da reno gibi değil pahalı. 350bin arabaya zor bütçe ayıran adama gitmez bu araba.