Neler Yeni

Öneri 350.000TL Araba Önerisi

Golf 4 R32

80+ Silver
Bütçe
350000
@Denizgezen
Bazı şartlar var maalesef bende farkındayım bu şartlar altında araba bulmak zor.
  • En az 2010 model
  • Otomatik vites
  • Kilometre en fazla 240 bin
  • Ağır hasar kaydı olmayacak
  • Normal hasar kaydı en fazla 10 bin tl
  • Araç Marmara bölgesinde olacak
Bütçeye 350 yazdım ama biraz daha esneyebilir kendi arabamız tam 220 ediyor diyebilirim geri kalanını kredi düşünüyoruz. O yüzden 390 400 fiyat olmasın.

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
@Denizgezen
Bazı şartlar var maalesef bende farkındayım bu şartlar altında araba bulmak zor.
  • En az 2010 model
  • Otomatik vites
  • Normal hasar kaydı en fazla 10 bin TL
Bütçeye 350 yazdım ama biraz daha esneyebilir kendi arabamız tam 220 ediyor diyebilirim geri kalanını kredi düşünüyoruz. O yüzden 390 400 fiyat olmasın.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Otomatik istemeseydin net linea önerirdim güzel bir şey bulurdun. Bütçe kısıtlı başlıca önerilerim şunlar
Accent era 1.5 dizel vgt
Yakıt olarak üzse de cruze 1.6
Bir kaç parça boyalı bulursan 1.6 focus
Kilometreleri genel olarak yüksekte olsa mazda 3 1.6
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eraların performansı fazlasıyla tatmin eder ama durmaz viraj kabiliyeti çok iyi değildir.
Fordda ve cruzede lpg olmadan üzülebilirsin
Mazda 3 de Murat hocam vardı o biliyor genel hatlarıyla fakat ban yemiş açılınca bu konuya göz atacaktır.
Hangisinin temizini bulursan o araca yönel dostum

Golf 4 R32

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Otomatik istemeseydin net linea önerirdim güzel bir şey bulurdun. Bütçe kısıtlı başlıca önerilerim şunlar
Accent era 1.5 dizel vgt
Yakıt olarak üzse de cruze 1.6
Bir kaç parça boyalı bulursan 1.6 focus
Kilometreleri genel olarak yüksekte olsa mazda 3 1.6

Eraların performansı fazlasıyla tatmin eder ama durmaz viraj kabiliyeti çok iyi değildir.
Fordda ve cruzede lpg olmadan üzülebilirsin
Mazda 3 de Murat hocam vardı o biliyor genel hatlarıyla fakat ban yemiş açılınca bu konuya göz atacaktır.
Hangisinin temizini bulursan o araca yönel dostum
Ailem chevrolet alma taraftarı değil. Bunların parçası bulunur mu motoru opel zaten ama iyi midir? Bunu buldum birde https://www.sahibinden.com/ilan/vas...i-2010chevrolet-cruze-1.6-ls-1092961817/detay

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Golf 4 R32

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arabayı feleğin çemberinden geçirmişler hocam yaa illa daha temizini bulursun
Parçası bulunur bu arada. Ama yakıt olarak üzer baştan söyleyeyim. Çok yakıyor bunlar
Kilometresi de düşük halbuki. Bana temiz gibi geldi bakmayı bilmiyorum herhalde :)

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kilometresi de düşük halbuki. Bana temiz gibi geldi bakmayı bilmiyorum herhalde :)
Hocam sol 3 parça değişen sağ ön çamurluk dahil 4 parça değişen . Bu yüzden dedim. Kondisyon olarakta çok iyi değil. Bütçeye bakarsan ve satışa bakarsan en azından boyalı araba al. Değişenliden daha hızlı satarsın
Mümkünse fazla değişenli bir araba bakma. Satışı zorlaşabilir. Eğer takılmam dersen de fiyat ortalamasına aşağıdaki fiyat değerleme kısmına bak. Satılan araçların fiyatlarından ortalama alıyorlar o değerlemeleri.
Bu paraya güzel araç bulursun. Derslerim olmasa ben de yardımcı olurdum da zamanım yok maalesef

Evet hocam ben bakmamışım. Diğerlerine göre temiz ve uygunmuş . Yarısı ağır hasarlı yaa

Mazda 3leri de mutlaka değerlendirin derim hocam. En azından düşünün sorunsuz ve cruzeye göre az yakan bir araçtır. Cruzelerin yakıtı üzebilir tekrar söylüyorum ama.
Çok sorunsuz bir motor değil ayrıca illaki sorunları da çıkabilir bakmak lazım .

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ege Akgün
Instagram
coguzamanege
Steam
ihateall
Discord
coguzamanege#6736
@Denizgezen
  • En az 2010 model
  • Otomatik vites
  • Normal hasar kaydı en fazla 10 bin TL
Ben Şahsen o kadar para verip düşük-orta segment bi araba alacağıma ki hem 200.000km hem yaşlı gider 600cc motosiklet alırım.

Golf 4 R32

80+ Silver
Hocam sol 3 parça değişen sağ ön çamurluk dahil 4 parça değişen . Bu yüzden dedim. Kondisyon olarakta çok iyi değil. Bütçeye bakarsan ve satışa bakarsan en azından boyalı araba al. Değişenliden daha hızlı satarsın
Mümkünse fazla değişenli bir araba bakma. Satışı zorlaşabilir. Eğer takılmam dersen de fiyat ortalamasına aşağıdaki fiyat değerleme kısmına bak. Satılan araçların fiyatlarından ortalama alıyorlar o değerlemeleri.
Bu paraya güzel araç bulursun. Derslerim olmasa ben de yardımcı olurdum da zamanım yok maalesef

Evet hocam ben bakmamışım. Diğerlerine göre temiz ve uygunmuş . Yarısı ağır hasarlı yaa

Mazda 3leri de mutlaka değerlendirin derim hocam. En azından düşünün sorunsuz ve cruzeye göre az yakan bir araçtır. Cruzelerin yakıtı üzebilir tekrar söylüyorum ama.
Çok sorunsuz bir motor değil ayrıca illaki sorunları da çıkabilir bakmak lazım .
sence nasıl https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-boncuk-satista-1096876742/detay
-- https://www.sahibinden.com/ilan/vas...0-km-benzin-pluslpg-otomatik-1096778239/detay
-- https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-otomatik-linea-1098095748/detay

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu fordlarda ilk nesil powershiftler sorunluydu.
Bunları 2.5 kasada düzelttiler yani bu kasada. Araç güzel de tavanda işlem olması tahminimce takla. Mantıklı bir seçim bulamıyorum aralarında. Linea otomatik önermem bu arada kesinlikle. Eğer manuel alırım dersen direkt al pişman olmazsın ama otomatiğine güvenmiyorum
Boya bu paraya göre normal . Bir iki değişen de okey. Ama tavanda işlem kaput değişen ve dahasını kolay satabileceğini düşünmüyorum

Top Bottom