Neler Yeni

Öneri 350.000TL Araba Önerisi

Golf 4 R32

80+ Silver
Bu fordlarda ilk nesil powershiftler sorunluydu.
Bunları 2.5 kasada düzelttiler yani bu kasada. Araç güzel de tavanda işlem olması tahminimce takla. Mantıklı bir seçim bulamıyorum aralarında. Linea otomatik önermem bu arada kesinlikle. Eğer manuel alırım dersen direkt al pişman olmazsın ama otomatiğine güvenmiyorum
Boya bu paraya göre normal . Bir iki değişen de okey. Ama tavanda işlem kaput değişen ve dahasını kolay satabileceğini düşünmüyorum
Direklerin işlemsiz olduğu kanıtlanırsa focus hakkında ne dersin peki. Şanzıman sorunlu demişsin ama bi test sürüşü yapılır zaten bi sıkıntı varsa hissedilmez mi?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Direklerin işlemsiz olduğu kanıtlanırsa focus hakkında ne dersin peki. Şanzıman sorunlu demişsin ama bi test sürüşü yapılır zaten bi sıkıntı varsa hissedilmez mi?
Bu focusların şanzımanı aşırı aşırı sorunlu değil bahsettiğim bi alt kasası mk2 nin şanzımanı. Fiat için dedim çünkü önermiyorum çokta iyi bir şanzıman değil.
Dostum bir Fluence aracımız vardı patlamadık , değişmedik yeri olmayan bir araçtı. Ekspertiz şase uçları , direkler şaseler hepsi orjinal dedi. Aracın kazalı halini de gördüm o yüzden her ekspertizin dediği doğru diyemem. Meganelerde tavan sacı değişiyor. Direklere bakıyor tavanın değişme imkanı yok diyor. Böyle ekspertizler var. Gerçekten güvenebileceğim bir ekspertiz olursa ve tavanın sadece boya için boyandığını söylerse neden almayayım? Piyasada kolay satılmayacaktır bunu söyleyeyim. Manuel isteseydin daha temiz bir araç bulabilirdin

Golf 4 R32

80+ Silver
Bu focusların şanzımanı aşırı aşırı sorunlu değil bahsettiğim bi alt kasası mk2 nin şanzımanı. Fiat için dedim çünkü önermiyorum çokta iyi bir şanzıman değil.
Dostum bir Fluence aracımız vardı patlamadık , değişmedik yeri olmayan bir araçtı. Ekspertiz şase uçları , direkler şaseler hepsi orjinal dedi. Aracın kazalı halini de gördüm o yüzden her ekspertizin dediği doğru diyemem. Meganelerde tavan sacı değişiyor. Direklere bakıyor tavanın değişme imkanı yok diyor. Böyle ekspertizler var. Gerçekten güvenebileceğim bir ekspertiz olursa ve tavanın sadece boya için boyandığını söylerse neden almayayım? Piyasada kolay satılmayacaktır bunu söyleyeyim. Manuel isteseydin daha temiz bir araç bulabilirdin
1.5 80hp megane 2 önerir misin? Birde otomatik megane 2 şanzımanı iyi midir? Mesela bu iyi gibi ama 1.6
--

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Linea şanzımanıyla kıyaslarsak kat be kat iyidir . Genel olarakta sorunlu kategorisinde değil.
Megane 2 1.6 motor alınır. Yakıtı bilmiyorum ama çok yakacağını düşünmüyorum.
Daha dolusunu da bulabilirsin. Ailene de söyle danış. Kesinlikle seni üzer diyebileceğim bir araç değil. 1.5 100hp expression plus pakete 1 yıl bindik. Araç hakkında hiç bir pişmanlışım yoktu gayet güzeldi önerebilirim yani.
Aracı alırken boyaya takılmadan ekspertiz yaptırın lütfenn. Mekanik için yaptırın en olmadı. Boya çıkar çıkmaz gene de yaptırın elinizde kanıt olsun.
Bu paraya dizel bana pek mantıklı gelmiyor benzinli daha sorunsuz olacaktır. Yüksek km dizel daha da mantıksız geliyor

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
@Denizgezen
Bazı şartlar var maalesef bende farkındayım bu şartlar altında araba bulmak zor.
  • En az 2010 model
  • Otomatik vites
  • Kilometre en fazla 240 bin
  • Ağır hasar kaydı olmayacak
  • Normal hasar kaydı en fazla 10 bin TL
  • Araç Marmara bölgesinde olacak
Bütçeye 350 yazdım ama biraz daha esneyebilir kendi arabamız tam 220 ediyor diyebilirim geri kalanını kredi düşünüyoruz. O yüzden 390 400 fiyat olmasın.
Hocam Fiat egea bakın bulabilirseniz manuel olur ama en azından 2016 üstü olur

Golf 4 R32

80+ Silver
Hocam Fiat egea bakın bulabilirseniz manuel olur ama en azından 2016 üstü olur
Egea imkansız maalesef. Taksi çıkması dünyayı turlamış istemiyoruz. Veya pert olup da toplanmış istemiyoruz.

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
otomatik viteste toyota ve honda önerimizdir sanayi olarak

thematty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Matty Man
peugeot 301 - citroen c ellyse 2013 2014 2015 model temiz bulunabilir

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,583
İsim
Emre
Discord
necromancerr

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
Rahatlık konusunda mı yoksa dayanıklılık konusunda mı?
sorun çıkarmama konusunda. otomatik vitesler her yıl gelişen, teknolojiyle iç içe yıl geçtikçe daha iyi olan parçalardan biri. toyota ve honda bunu eskiden beri iyi yapıyor. otomatik vitesli renault ve volkswagen de kullanmış biri olarak söylüyorum. eski model araçlarda japonları öneririz. yeni modellerde arayı kapatmışlar genelde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,509
Üyeler
164,687
Son üye
alpsolist
Top Bottom