Neler Yeni

350 lira civarı taksitle alabileceğim, en iyi F/P PC tavsiyesi?

Hiçkimse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hic Kimse
Selam.

Hikayem gerçekten uzun ama sorum olabildiğince özet olacak arkadaşlar;

A- 350 TL gibi bir taksitle alabileceğim, en az 4 çekirdek ve K-H serisi ayarlarında işlemcili, en iyi F/P masaüstü bilgisayar tavsiyeleriniz nelerdir?
B- İkinci el taksitli alabilme imkanım var mı?
C- Toplu mu almalıyım yoksa toplama mı yapmalıyım?
D- Ve paylaşımlı ekran kartı olsa, ekran kartını isteğe göre sonradan ekleyebilsem, bana çok ağır ve kesintisiz nette surf, word-pdf ve multimedya kullanımlarında, HİÇ BEKLETMEYECEK ŞEKİLDE yeter mi?
Çünkü sonradan satıp, aslında sadece iyi bir laptop almak istiyorum. Yani tekrar paraya dönüştürülecek bir şey olmalı. Ve oyun oynamiyicam. Yani bu paraya laptop alabilseydim, aslında hiç masaüstü almiyicam? Ekranı 100 liraya bir yerden alıcam, kasa da en ucuzu olsun isterim. Görüntünün benim için hiçbir önemi yok.
E- Ayrıca laptopumda 250 gb SSD var, onu masaüstüne takabiliyor muyuz?

(Taksit vade farksız ve faizsiz olmalı.)

Çok teşekkürler.

Son düzenleme:

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
350 lira 2. el ve taksitli istiyorsun ama vade farksız ve faizsiz sen çok yanlış zamanda yaşıyorsun be.

Sami

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Marasta
Selam.

Hikayem gerçekten uzun ama sorum olabildiğince özet olacak arkadaşlar;

A- 350 TL gibi bir taksitle alabileceğim, en az 4 çekirdek ve K-H serisi ayarlarında işlemcili, en iyi F/P masaüstü bilgisayar tavsiyeleriniz nelerdir?
B- İkinci el taksitli alabilme imkanım var mı?
C- Toplu mu almalıyım yoksa toplama mı yapmalıyım?
D- Ve paylaşımlı ekran kartı olsa, ekran kartını isteğe göre sonradan ekleyebilsem, bana çok ağır ve kesintisiz nette surf, word-pdf ve multimedya kullanımlarında, HİÇ BEKLETMEYECEK ŞEKİLDE yeter mi?
Çünkü sonradan satıp, aslında sadece iyi bir laptop almak istiyorum. Yani tekrar paraya dönüştürülecek bir şey olmalı. Ve oyun oynamiyicam. Yani bu paraya laptop alabilseydim, aslında hiç masaüstü almiyicam? Ekranı 100 liraya bir yerden alıcam, kasa da en ucuzu olsun isterim. Görüntünün benim için hiçbir önemi yok.
E- Ayrıca laptopumda 250 gb SSD var, onu masaüstüne takabiliyor muyuz?

(Taksit vade farksız ve faizsiz olmalı.)

Çok teşekkürler.
Hocam kaç ay 350 tl o önemli 12 ay ise 350 bulunur gibime geliyor

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun

Hiçkimse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hic Kimse
toplam bütçeniz nedir

Nakit 2.500 kadar var ama harcamak istemiyorum. Değdikten sonra her fiyat olabilir. Ama taksitli olmalı. Tercihen 350-400 tl. Sonradan elim daha çok açılacak nasipse. O zaman ise ömürlük yetecek bir laptopa çevirmek istiyorum. Ama şuan alacağım masaüstünde de 4 çekirdek yüksek frekanstan başka düşünemiyorum. Ekran kartı da bir o kadar gerekiyor sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu açıp cevap vermeyen insanlardan hoşlanmıyorum.
Biliyorum haklısınız, burdaydım ama düşünüp yazmam uzun sürdü.

'((

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Yani aylık 400TL ödeyebileceksiniz.

Bartuu

80+ Silver
Nakit 2.500 kadar var ama harcamak istemiyorum. Değdikten sonra her fiyat olabilir. Ama taksitli olmalı. Tercihen 350-400 TL. Sonradan elim daha çok açılacak nasipse. O zaman ise ömürlük yetecek bir laptopa çevirmek istiyorum. Ama şuan alacağım masaüstünde de 4 çekirdek yüksek frekanstan başka düşünemiyorum. Ekran kartı da bir o kadar gerekiyor sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biliyorum haklısınız, burdaydım ama düşünüp yazmam uzun sürdü.

'((
tavrımdan dolayı özür dilerim ve şuan nekadar verebilirsiniz bilgisayara ona göre topliyim 4 çekirdekli bi pc laptoplar parasını haketmiyor bence

Top Bottom