viper mini hafif ve guzeldir 250 300 tl olması lazımdı300-350 TL bandında rgb li yazılımı klavyeylede eşleşebilen fps oyunu için iyi bir mouse varmı
forum.donanimarsivi.com
Logitech g513 carbon klavye almayı düşünüyorum ama mouseye çok fazla para vermekte istemiyorum yine de teşekkürler önerin için epica![]()
HyperX Pulsefire Raid Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Pulsefire Raid Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Raid Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçen yetiyorsa G403 Hero al.![]()
Logitech G403 HERO RGB Kablolu Siyah Gaming Mouse
Konfor için tasarlanan G403, ekstra kontrol için kauçuk kavrama yerlerine sahiptir.www.gaming.gen.tr
Pulsefire Raid alabilirsin o zaman, en iyi sensörlerden biri olan PMW3389 sensörüne sahip.Logitech g513 carbon klavye almayı düşünüyorum ama mouseye çok fazla para vermekte istemiyorum yine de teşekkürler önerin için epica
Fiyatını hak etmiyor Rival 3.Rival 3 troumove core sensörde iyi mi? rival 3 alacakdımda kararsız kaldım daha uygunu varmı diye