Android 3500 Bütçe Android telefon Önerisi

Realme 7 pro alın poco X3 NFC ile mükemmel hızlı şarjın birleşimi kamerası da idare eder malzeme kalitesi de iyi sade oyunda X3 NFC al geç uzun gitsinse amaç m51 al geç hemen şarj edip kaçmam gerekiyorsa 7 pro al geç ama m51in malzeme kalitesi leş ötesi kamerası da ehhhh

Güzel yenileri. One UI ile geliyor.
A71 nasıl peki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Realme 7 pro alın poco X3 NFC ile mükemmel hızlı şarjın birleşimi kamerası da idare eder malzeme kalitesi de iyi sade oyunda X3 NFC al geç uzun gitsinse amaç m51 al geç hemen şarj edip kaçmam gerekiyorsa 7 pro al geç ama m51in malzeme kalitesi leş ötesi kamerası da ehhhh
A71 nasıl peki?

3500 TL bütçem var android telefon önerir misiniz?

64 GB depolama bana yeterli.
Oyun oynamayacağım.
Kamerası benim için önemli, geniş çekim modu olan telefonlar istiyorum.
İnce çerçeveli olamlı.

Sizce bu telefon nasıl?
alınır bende 128gb modelini alıcam xiaomi tam bi f/p bi marka

Bütçen varsa iyi. M serisi gibi pil ağırlıklı değil fakat yine de pili iyi. Performans odaklı bir telefon.
m31 ve üstü modeller güzel m serisinin m11 var bende pil olarak menunum ama kamera çok tatmin etmiyor

Arkadaşın dediği gibi acelen yoksa redmi note 10 modelini bekle. Varsa poco x3 al ben kullanıyorum bu fiyata üst fiyatlardakilerin bile belini kırıyor.

Arkadaşın dediği gibi acelen yoksa redmi note 10 modelini bekle. Varsa poco x3 al ben kullanıyorum bu fiyata üst fiyatlardakilerin bile belini kırıyor.
Telefonum yok şuan. :D 1 hafta içinde almam lazım. :D

Poco X3 NFC'nin kamerası kötü mü?

POCO X3 NFC öneririm.
Samsung'un exynos modelli telefonlarını önermem.

Telefonum yok şuan. :D 1 hafta içinde almam lazım. :D

Poco X3 NFC'nin kamerası kötü mü?
128 gb versiyonunu al arada çok fark yok. Takip et fiyatları 128 gb i 3004 TL'ye almıştım.

Geri