3500 tl apu sistem önerisi

Xtyhke

80+
Reaksiyon skoru
69
Bütçe
3500
Selam cuma günü apu bir sistem almayı planlıyorum 3500 tl ye nasıl bir apu sistem alabilirim gelecekte ekran kartı olarak 1080p için 2060 veya 1660 super var eğer 2k ya yönelirsemde 3060 veya 3060 ti var suanda bütçem olsada bu dönemde olabildiğince az harcamak istiyorum ve daha hangi karta yöneleceğimi bilmediğim için monitörde almak istemiyorum elimde vga girişli bir monitör var sistemede o monitörü kulanabilir miyim bütün önerilerinize açığım

Selam cuma günü apu bir sistem almayı planlıyorum 3500 TL ye nasıl bir apu sistem alabilirim gelecekte ekran kartı olarak 1080p için 2060 veya 1660 super var eğer 2k ya yönelirsemde 3060 veya 3060 ti var suanda bütçem olsada bu dönemde olabildiğince az harcamak istiyorum ve daha hangi karta yöneleceğimi bilmediğim için monitörde almak istemiyorum elimde vga girişli bir monitör var sistemede o monitörü kulanabilir miyim bütün önerilerinize açığım
Bu var fakat 100 tl daha verip HDD'den feragat etmek daha mantıklı.

Bunu almanı önerirm

100 TL daha fazla vererek 10100f Rx550 ikilisini alabilirsin.
Daha iyi

güç kaynağı 1660 falan desteklemez dimi gelecekte onu da değiştirmek gerekecek ama önerin için teşekkürler

güç kaynağı 1660 falan desteklemez dimi gelecekte onu da değiştirmek gerekecek ama önerin için teşekkürler
evet geliştirmen gerekebilir ama attıkları sistemden daha iyi onda psu belirsiz kasa hava almaz ve ram8gb

fiyatı 4 k ya kadar çıkmış rx 550 2gb ilk sistemde ve 8 gb ram var sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben sistem montajı yapmayı bilmiyorum öyle bir sorunda var çevremde de tanıdık montaj yapan birisi yok hazır sistem şeklinde bulunmaz mı o parçalar

fiyatı 4 k ya kadar çıkmış rx 550 2gb ilk sistemde ve 8 gb ram var sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben sistem montajı yapmayı bilmiyorum öyle bir sorunda var çevremde de tanıdık montaj yapan birisi yok hazır sistem şeklinde bulunmaz mı o parçalar
bulunur ama fiyat yükselir tavsiyem bi bilgisayarcıya goturun 50-100 liraya halleder

böyle bir sistem var nasıldır gelecekte sadece ekran kartı ve işlemciyi değiştirsem beni uzun süre götürür mü

Ekler

• sistem.png
    sistem.png
    78.2 KB · Hit: 75
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,675
Üyeler
185,148
Son üye