oyun oynamak isterim ama hep evdeyimdir doğrusu bilmiyorumHangisine ihtiyaç varsa o alınmalıdır kötü de olsa bir telefonunuz varsa bilgisayar alınabilir ancak telefonunuz yoksa telefon alınmalıdır çünkü telefon günümüzde olmazsa olmaz teknolojik ürünlerden biridir.
Şuan hiç bişey alma parayı biriktir lgs den sonra ucuz yollu bi telefon +güzel bi pc alırsın lgs ye çalışoyun oynamak isterim ama hep evdeyimdir doğrusu bilmiyorum
eğer 7. sınıfsan bilgisayar diyebilirim ama lgs sınavına da çalışman gerekiyor unutmaman lazım ne kadar7.sınıfım ilerki dönemde lgs var
bence senin dediğin de mantıklıŞuan hiç bişey alma parayı biriktir lgs den sonra ucuz yollu bi telefon +güzel bi PC alırsın lgs ye çalış
Daha yaşın küçükmüş bu yaşta telefonun çok fazla ihitiyaç olacağını düşünmüyorum ama yinede 3000 TL'ye ikinci elden bir bilgisayar ve 500 TL'ye iyi de olmasada bir telefon alırdım benoyun oynamak isterim ama hep evdeyimdir doğrusu bilmiyorum
ailemin durumu pek iyi değil şuan harçlık almıyorum ki harçlığım günlük 3 lira adam akıllı para birikteremem biraz agresifimdirŞuan hiç bişey alma parayı biriktir lgs den sonra ucuz yollu bi telefon +güzel bi PC alırsın lgs ye çalış