Neler Yeni

3500 TL telefon önerisi

ErkanOCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Erkan
Bütçe
3500
Merhaba iyi günler öncelikle iphone 5 ten bu aralar hiç memnun değilim çoğu uygulama sürümünüz güncel değil diye açılmıyor iphone u severim ama 3500 tl ye iphone 7 alacağıma samsung galaxy a32 almaya karar verdim piyasada daha iyi telefon varsa yardımlarınızı bekliyorum bütçem maksimum 3900 tl

En İyi Cevap
3
Eğer tek amacınız oyun değilde Poco x3 lere bulaşmayın. A32 de bu bütçede alınabilir bir cihaz falat ben bu segmentteki samsungları beğenmediğim için bütçeyi zorlayabilirseniz Realme 8 Pro yoksa Redmi Note 10S öneriririm.
Artı olarak ayın 26sındaki Black Fridayı beklemenizi tavsiye ederim.

Bergee

80+ Silver
Eğer tek amacınız oyun değilde Poco x3 lere bulaşmayın. A32 de bu bütçede alınabilir bir cihaz falat ben bu segmentteki samsungları beğenmediğim için bütçeyi zorlayabilirseniz Realme 8 Pro yoksa Redmi Note 10S öneriririm.
Artı olarak ayın 26sındaki Black Fridayı beklemenizi tavsiye ederim.
Snapdragon işlemcili cihaza bulaşmayıp mtk işlemcili cihaz önermek mi :D Gerçekten bu işi biliyorsunuz hocam tebrik ederim :D

Kesinlikle A32 almayın :) X3 Pro çok çok üstü bir cihaz ayrıca sd ile mtk işlemciyi kıyaslamakta ne bileyim..

En İyi Cevap
3
Snapdragon işlemcili cihaza bulaşmayıp mtk işlemcili cihaz önermek mi :D Gerçekten bu işi biliyorsunuz hocam tebrik ederim :D

Kesinlikle A32 almayın :) X3 Pro çok çok üstü bir cihaz ayrıca sd ile mtk işlemciyi kıyaslamakta ne bileyim..
Hocam telefon bilgim sadece işlemciden ibaret olmadığı için öneriyorum. Telefonun malzeme kalitelisi dandik plastik, ekranı amoled değil. Evde dambılınız yok ise dambıl niyetine kullanabilirsiniz ağır bir cihaz. güncelleme desteğini söylememe gerek bile yok. Her alandan kısıp sadece işlemci istiyorsanız Poco alabilirsiniz. Sana da muz ve engel atıyorum.

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı
Hocam telefon bilgim sadece işlemciden ibaret olmadığı için öneriyorum. Telefonun malzeme kalitelisi dandik plastik, ekranı amoled değil. Evde dambılınız yok ise dambıl niyetine kullanabilirsiniz ağır bir cihaz. güncelleme desteğini söylememe gerek bile yok. Her alandan kısıp sadece işlemci istiyorsanız Poco alabilirsiniz. Sana da muz ve engel atıyorum.
Ciddisin ? Redmi note 9 pro alması daha mantıklı karar gibi

Bergee

80+ Silver
Her alandan kısıp sadece işlemci mi :D Çokta meraklıydım sana engel atıyormuş lale :D Ekranı amoled değil demiş :D Amoled ekran kırıldığı zaman masrafı ne kadar ips ekranın ne kadar? Onlarıda bir tık düşünmek gerekli sanki. 3500 verip ekranı kırdığında 600'den aşağı parçasını bulamayacak yani neredeyse 900 1000 lira civarı bir fiyat çıkacak bu da yeni telefon almaya kadar itiyor insanları ne yazık ki bunlarıda düşünmek gerek :D Ayrıca kız arkadaşım kullanıyor senden daha kaliteli malzemesi emin ol :D

knozhupgrade

80+ Bronze
İphone kullanıyorsan çin mallarına bulaşma derim. Samsung ilk önerim olur. 👍
Oyun oynamıyorsan direk kafana yatanı al derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,190
Üyeler
163,440
Son üye
Lewonidas16
Top Bottom