Öneri 3500tl Max gamepad önerisi PC için

Reaksiyon skoru
18
Dualsense 5 almayı düşünüyorum ilerde PlayStation alırsam diye sizce bu fiyata ne alınabilir?

Ps5 almayı düşünüyorsanız dualsense mantıklı ama sadece pcde kullanırım uzun ömürlü kaliteli bir gamepad olsun derseniz alabileceğiniz en mantıklı kol 3000 tl'ye gamesir cyclone 2'dir.

Ps5 almayı düşünüyorsanız dualsense mantıklı ama sadece pcde kullanırım uzun ömürlü kaliteli bir gamepad olsun derseniz alabileceğiniz en mantıklı kol 3000 tl'ye gamesir cyclone 2'dir.
İlerleyen zamanda PS özel oyunlar için almayı düşünüyorum hocam o yüzden emin değilim hani sadece PC için bir koldansa ortak kol mantıklı geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilkom garantiliyse DualSense.
İthalatçı garantili olanlar var hocam sanırım bilkom olanlar daha pahalı

İlerleyen zamanda PS özel oyunlar için almayı düşünüyorum hocam o yüzden emin değilim hani sadece PC için bir koldansa ortak kol mantıklı geliyor
O zaman dualsense alınabilir ama benim tercihim böyle bir durumda pc ile tam uyumlu ortalama bir gamepad alıp ayrıca ileride ps aldığımda onun içinden çıkan kolla ps5'te, aldığım diğer kolla da pcde oyun oynamak olurdu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama kola sadece şimdi para vereyim ilerde de ps içinden çıkan kolla arkadaşlarımla oynarım derseniz ps5 kolu daha mantıklı kalıyor tabii ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,131
Üyeler
192,190
Son üye
yunus05
Geri