Unknown0Alp
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
Dualsense 5 almayı düşünüyorum ilerde PlayStation alırsam diye sizce bu fiyata ne alınabilir?
İlerleyen zamanda PS özel oyunlar için almayı düşünüyorum hocam o yüzden emin değilim hani sadece PC için bir koldansa ortak kol mantıklı geliyorPs5 almayı düşünüyorsanız dualsense mantıklı ama sadece pcde kullanırım uzun ömürlü kaliteli bir gamepad olsun derseniz alabileceğiniz en mantıklı kol 3000 tl'ye gamesir cyclone 2'dir.
İthalatçı garantili olanlar var hocam sanırım bilkom olanlar daha pahalıBilkom garantiliyse DualSense.
O zaman dualsense alınabilir ama benim tercihim böyle bir durumda pc ile tam uyumlu ortalama bir gamepad alıp ayrıca ileride ps aldığımda onun içinden çıkan kolla ps5'te, aldığım diğer kolla da pcde oyun oynamak olurduİlerleyen zamanda PS özel oyunlar için almayı düşünüyorum hocam o yüzden emin değilim hani sadece PC için bir koldansa ortak kol mantıklı geliyor
piyasa siyahları kalmadı yaPs5 almayı düşünüyorsanız dualsense mantıklı ama sadece pcde kullanırım uzun ömürlü kaliteli bir gamepad olsun derseniz alabileceğiniz en mantıklı kol 3000 tl'ye gamesir cyclone 2'dir.
Ben yurt dışından siyahını getirdim çok güzel ama bence beyazı daha asil duruyorpiyasa siyahları kalmadı ya