Neler Yeni

Öneri 3500tl ye en iyi telefon

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Poco X3 özelliklerine göre iyi gibi gözüküyor özellikle sıvı soğutma olması çok hoşuma gitti.
Kağıt üzerindeki değelerine bakmayın, yazılım olmadıktan sonra hiçbir anlamı kalmıyor. Sıcaklık değerleri olarak Realme 7 ile neredeyse eşit.
Mesaj otomatik birleştirildi:

detaylı testleri izledik ve poco x3 nfc almaya karar verdik herkese teşekkürler
Tercih etmeyin derim, yazılım konusunda rezalet.

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kağıt üzerindeki değelerine bakmayın, yazılım olmadıktan sonra hiçbir anlamı kalmıyor. Sıcaklık değerleri olarak Realme 7 ile neredeyse eşit.

zaten şuandada aynı yazılıma sahip telefon kullanıyor o yüzden sıkıntı olmaz genede teşekkürler

WXEN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Barış Çom

Ben özelliklerine bakarak söylemiştim yazılım hakkında pek bir bilgim yok. Öğrendiğim iyi oldu teşekkürler.

Aeden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
mustafa özdemir
POCO X3 NFC doğru seçim hocam hayırlı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ardacan

aynen ustam vallaha çoook haklısın bende xiaomi kullanıyorum almadan önce yazılımından şikayetci çooook kişi görmüştüm de inanmamıştım amma velakin satın alıp bende kullanınca herşeyin donanım olmadığını yazılımda kaliteli olması gerektiğini anladım pişmanım :(

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
çoktan aldık telefonu gayet memnunuz emsallerine göre birçok noktada daha üstün poco x3 aldık memnunuz

çoktan aldık telefonu gayet memnunuz emsallerine göre birçok noktada daha üstün poco x3 aldık memnunuz
ilk aldığımda bende memnundum gayet inşallah sonradan sende de patlak vermez (hayırlı) olsun

Top Bottom