350tl ihtiyacım var nerden bulabilirim?

Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar türktelekom fatura borçum gelmiş ve ödiyemiyorum nerden yardım alabilirim sosyal medyadan birazcık bakındım ama kadın olmadığım için yardım etmediler hatta üstüne madem kadın değilsin kimse yardım etmez tarzı şeyler soylediler neyapabilirim fikriniz olan varmı yada biyerden bulabilirmiyim?

Hiç akraban eşin dostun yok mu? Onlardan al.

keşke olsa ailemden besyo kursu için para aldım ve taksitli odeme yerine direkt olarak verdim bilsem odenmemiş faturam var vermezdim
elimede para 2 haftaya yakın bir sürede gecicek ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım. keşke besyo kurs parasını direkt vermek yerine taksitle verseydim bu sorunda ortadan kalkcaktı hata sorun bile olmiyacaktı

kredi kartın varsa 500tl'ye bir ürün al taksitle.
Onu açmadan 450'ye falan sat.
Taksitleri ödersin.

kredi kartın varsa 500tl'ye bir ürün al taksitle.
Onu açmadan 450'ye falan sat.
Taksitleri ödersin.
17 yaşındayım malesef daha 4 ay daha var 18 olmama birşeyler satmak içinde geç galiba cunku bugun haberim oldu pazartesi son odeme test kitaplarım var cözülmemiş onları satabilirmiyim ki

17 yaşındayım malesef daha 4 ay daha var 18 olmama birşeyler satmak içinde geç galiba cunku bugun haberim oldu pazartesi son odeme test kitaplarım var cözülmemiş onları satabilirmiyim ki
Kitapçılar çok düşük veriyor.
Letgodan falanda çok zor 2 günde.
18 altı ise tt borcun ailenin üzerinedir.

Arkadaşlar türktelekom fatura borçum gelmiş ve ödiyemiyorum nerden yardım alabilirim sosyal medyadan birazcık bakındım ama kadın olmadığım için yardım etmediler hatta üstüne madem kadın değilsin kimse yardım etmez tarzı şeyler soylediler neyapabilirim fikriniz olan varmı yada biyerden bulabilirmiyim?
Oradan buradan dilenme. En azından birisinden borç al, günlük bir işe gir çalış kazandığın parayla sonra ödersin.
Mesela komşundan alabilirsin.
Nerede oturuyorsunuz?

Oradan buradan dilenme. En azından birisinden borç al, günlük bir işe gir çalış kazandığın parayla sonra ödersin.
Mesela komşundan alabilirsin.
Nerede oturuyorsunuz?
köyde oturuyorum öyle gidip komuşamada diyem ama sende haklısın yaptığım biraz dilenciliğe giriyor ama ciden aklıma başka bir şey gelmedi forumun 2 el sayfasına kitaplarımı koysam acaba satılırmılar matematik deneme kitaplarım var 20şer denemeli nerdeyse hiç cozulmemiş onlar biraz para kazandırır belki ama 2 gün içindede satılcaklarını düşünmüyorum ama yine 2.el ilan bölümünde bi şansımı deniyim

keşke olsa ailemden besyo kursu için para aldım ve taksitli odeme yerine direkt olarak verdim bilsem odenmemiş faturam var vermezdim
elimede para 2 haftaya yakın bir sürede gecicek ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım. keşke besyo kurs parasını direkt vermek yerine taksitle verseydim bu sorunda ortadan kalkcaktı hata sorun bile olmiyacaktı
Güvendiğin yakın bir arkadaşından alamaz mısın? 2 hafta sonra ödersin.

köyde oturuyorum öyle gidip komuşamada diyem ama sende haklısın yaptığım biraz dilenciliğe giriyor ama ciden aklıma başka bir şey gelmedi forumun 2 el sayfasına kitaplarımı koysam acaba satılırmılar matematik deneme kitaplarım var 20şer denemeli nerdeyse hiç cozulmemiş onlar biraz para kazandırır belki ama 2 gün içindede satılcaklarını düşünmüyorum ama yine 2.el ilan bölümünde bi şansımı deniyim
Manisa'da yakınlarında olsaydınız buluşup verebilirdim.
Aslında köyde komşudan almak daha iyi. Köy komşuları yarı yolda bırakmaz. Ya da arkadaşın dediği gibi yakın bir dostundan isteyebilirsin.

Akbank 7500 tl faizsiz kredi veriyor. 7500 çek 7000 geri öde 500 ile borcunu öde.

Akbank 7500 TL faizsiz kredi veriyor. 7500 çek 7000 geri öde 500 ile borcunu öde.
henüz daha 18 yaşında değilim 18 yaşın altında herhan gibi bir kredi çekme işlemi yapılıyorsa yapabilirim ama 18 olmadığım için henüz olmaz diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Manisa'da yakınlarında olsaydınız buluşup verebilirdim.
Aslında köyde komşudan almak daha iyi. Köy komşuları yarı yolda bırakmaz. Ya da arkadaşın dediği gibi yakın bir dostundan isteyebilirsin.
Yakın arkdaşlarımı az çok biliyorum ailelerini ya baskıcı bi aileleri var yada durumları yok ciden cok caresizim
part time iş olarak da anketörlüğe baş vurdum ama oda pazartesiye kadar kabul edilmez ki zaten kabul edilse bile anket düşmesi ne kadar sürecek Allah bilir

18 yaşında değilim diyorsun fatura borcum var diyorsun, 18 yaş altına faturalı hat veriyorlar mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,441
Üyeler
189,839
Son üye
mrtsndkc
Geri