LosyTerier
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Bütçe
- 36500
Merhabalar 35k ya hazır sistem önerisi istiyorum mümkünse rx9060xt li bir sistem istiyorum
https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/perfedge-5a/ umarım bütçe çıkar bunaMerhabalar 35k ya hazır sistem önerisi istiyorum mümkünse rx9060xt li bir sistem istiyorum
PerfEdge 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
PerfEdge 5A Nvidia RTX 5060 Ti ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
5060ti 16
9060 xt den güçlü
bence 9060xt yerine bu alınmalıPerfEdge 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
PerfEdge 5A Nvidia RTX 5060 Ti ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/perfedge-5a/ umarım bütçe çıkar bunapiyasada mantıklı 9060XT yok hocam bedavaya ramleri 5600mhz cl36 yapın başka değiştirmeye gereken bir şey yok.
Şimdi ben pek dlss olan oyu ları oynamadığım için amd demiştim ama saf kas gücü olarak 9060 dan güçlümü gercektenbence 9060xt yerine bu alınmalıPerfEdge 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
aslında değil 9060XT ile 5060 Tİ eşit diyebiliriz saf güçte bazı oyunlarda 5060 Tİ önde iken bazılarında 9060XT ama piyasada düzgün 9060XT sistem olmadığı için bu daha mantıklı olur.Şimdi ben pek dlss olan oyu ları oynamadığım için amd demiştim ama saf kas gücü olarak 9060 dan güçlümü gercekten
Anakartı sıkıntı cıkarır mıPerfEdge 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
5060ti 16
9060 xt den güçlü
çıkarmaz f/p olarak güzel bir ana kart.Anakartı sıkıntı cıkarır mı
Hocam kasa değilde victus oyuncu laptoplara bakabilirsiniz o fiyata güzel cihazlar varMerhabalar 35k ya hazır sistem önerisi istiyorum mümkünse rx9060xt li bir sistem istiyorum
Kasa daha performanslı olur bu butcedeHocam kasa değilde victus oyuncu laptoplara bakabilirsiniz o fiyata güzel cihazlar var
Peki şey sitelerde ekran kartı secmeyip sistem toplasak sonrada indirim yakalayıp Baska yerden sipariş etsem 9060 Lİ hazır sistem yok ise öyle yapsam daha mantıklı olurmuaslında değil 9060XT ile 5060 Tİ eşit diyebiliriz saf güçte bazı oyunlarda 5060 Tİ önde iken bazılarında 9060XT ama piyasada düzgün 9060XT sistem olmadığı için bu daha mantıklı olur.
Onun fikrine kalmış hocam ben olsam victus laptoplara bakardım ama güzel bir bütçe var kasa da dzebilirKasa daha performanslı olur bu butcede