36.999₺ RTX 5060 Ti 16GB ve DDR5'li Sistemi (ModArt PC)

çöp abdullahın yaptıgı 5060ti 16 gb sistem hala fp

bu sistemde ssd 512gb 1tb şartın şartı ram desen 16 gb ne allah rızası için 16 gb devri oyun için bitti artık 32 şart çöp

Ürünün üzerinden zaman geçtikçe fiyatı düşer ya da sabit kalır. Düşünsene 3 sene önce 5600x e 4200TL gibi bir ücret vermiştim. Bu her parça için geçerli. Uyguna aldığınızı zannedersiniz ama uzun vade de fiyatı düşer.
TR piyasasında her dönemin dinamiği farklı bundan 2 yıl önce 6000 TL'ye IPS 2K monitör yokken bugün leblebi gibi fiyatlar düşüyor kur artmasına rağmen mevcut piyasaya baktığımda nakitin çok az olduğu insanların ve firmaların nakit konusunda zorluk yaşadığı bir dönemdeyiz. 3 yıl önce geçmiş bir işlemciden bahsediyorsunuz ek olarak işlemcinin ilk çıkış tarihi 2020 yani 5 yıl önce 5 yıllık bir teknoloji illa ki ucuzlamalı 5060ti dediğimiz ekran kartı daha yeni geldi verdiğim vade de 3-4 yıl değil 1 ay. Bu sistemin alınabilir bir noktası olduğunu düşünmüyorum geçen 30k ya satılan 4070 kaliteli ddr4 bile daha fiyat performanstı

Ben sistemi akakçeden 40k ya topladım üstelik ürünlerde 3 taksit avantajı var parça parça alırsak ayrıca indirim zamanlarını saymıyorum. Bu sistemde taksit fiyatlarını bilmiyorum ama 6 taksite 40k ise iyi olabilir yoksa çokta bir avantajı yok.

Geri