Neler Yeni

360 Hz monitör onerisi

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Fırat divitci
27 inchte 1080 gözüne batabilir 24.5 inch olanları öneririm.

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Spectre_zz

80+ Bronze

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
616
İsim
Fırat divitci
Yani bu modellerin hiç birini kullanmadım ama sana şöyle bir şey söyleyeyim yorum ve kullanıcı deneyimlerine odaklan. Ben lenovonun bir tane 360hz 24.5inch monitörünü aldım yg25-30 muydu neydi paramı şöminede yaksam bu kadar pişman olmazdım. Seviye 1 gecikme moduna alıyorum satışta pazarladıkları 1 ms'i kullanmak için mouse'u bir çekiyorum her şey görüntüyle birlikte geliyor etrafta sarı sarı izler böyle bir ghosting yok. Seviye 2'ye alıyoruz 2ms olsun diye onda bile hafif bir ghosting var çok rahatsız etti yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi kredi karıtyla alacaktın?

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır tesekkür ederim

Yani bu modellerin hiç birini kullanmadım ama sana şöyle bir şey söyleyeyim yorum ve kullanıcı deneyimlerine odaklan. Ben lenovonun bir tane 360hz 24.5inch monitörünü aldım yg25-30 muydu neydi paramı şöminede yaksam bu kadar pişman olmazdım. Seviye 1 gecikme moduna alıyorum satışta pazarladıkları 1 ms'i kullanmak için mouse'u bir çekiyorum her şey görüntüyle birlikte geliyor etrafta sarı sarı izler böyle bir ghosting yok. Seviye 2'ye alıyoruz 2ms olsun diye onda bile hafif bir ghosting var çok rahatsız etti yani.

Hangi kredi karıtyla alacaktın?
Bütce önemli değil kartlada tek alacağım vakifbank

Top Bottom