Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 3699 TL MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G VENTUS 2X OC

umtb

80+
Thh ye başvur aylarca bekle avukat vekalet parası öde davayı kaybet karşı tarafında masraflarını öde elde ne var= - 5090 ti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Thh yi dava açmayı falan oyuncak sanıyor buradakiler madem bu kadar heveslisiniz kardeşim piyasada haksız fiyatlanan ve kalitesiz her ürüne dava açın samimiyetinizi halk kahramanlığınızı görelim

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
Batuhan Divrik
Thh ye başvur aylarca bekle avukat vekalet parası öde davayı kaybet karşı tarafında masraflarını öde elde ne var= - 5090 ti
THH ile avukatın ya da vekaletin ya da davanın ya da masrafların ne alakası var? THH başvuru ücretsizdir. Avukata gerek yoktur. Masraf hiç yoktur.

umtb

80+
100lerce kronik ürün satan firma var alın kardeşim bu ürünleri thh ye gidin uğraşın yaşınız yetiyorsa tabi dava açmaya

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Uygunsuz davranış
şu türkiye toplulukları çok acınası
bir millette bu kadar mı koyun olur be

umtb

80+
THH ile avukatın ya da vekaletin ya da davanın ya da masrafların ne alakası var? THH başvuru ücretsizdir. Avukata gerek yoktur. Masraf hiç yoktur.
Sen öyle sanmaya devam et güzel kardeşim işler uzayınca öyle olmuyor, Eğer sonuna kadar haklıysanız bile işleri uzatıyorlar maalesef burada tüketici haklı olsa da(bu konuda değil)işler tüketici lehine değil o yüzden bu konudali gibi durumlara thh demeyin rica ediyorum

Çünkü biz burada firmayı haklı bulmuyoruz zaten genellikle firmalar suçlu ama tüketici lehine değil olay her şey thh thh dersen hem gerçekten oraya başvuranların hakkı yenir hem de boşuna insanları maddi manevi yormuş olursunuz

şu türkiye toplulukları çok acınası
bir millette bu kadar mı koyun olur be
Sen de bu milletin bir ferdisin kardeşim unutma, Türk milletini aşağılamak kimsenin haddine değildir konuştuğunuz laflara dikkat edin.

Amacım kavga çıkarmak yada başka bir şey değil herkes hassas olduğu için yanlış anlaşılıyor tek karşı olduğum boş yere buralara başvuru yapılması, bunun aklının verilmesi çünkü zaten emsal kararlar belli fiyat yanlışlığı konusunda yani ne bekleniyor ki

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
Sen de bu milletin bir ferdisin kardeşim unutma, Türk milletini aşağılamak kimsenin haddine değildir konuştuğunuz laflara dikkat edin.
türk milletini demedim türkiye dedim
türkiye devleti de demedim türkiye toplulukları
önce bu ayrıntıları bilerek konuş
dediklerimi hala destekliyorum alay konusu bir millet

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,046
İsim
Batuhan Divrik
Sen öyle sanmaya devam et güzel kardeşim işler uzayınca öyle olmuyor, Eğer sonuna kadar haklıysanız bile işleri uzatıyorlar maalesef burada tüketici haklı olsa da(bu konuda değil)işler tüketici lehine değil o yüzden bu konudali gibi durumlara thh demeyin rica ediyorum

Çünkü biz burada firmayı haklı bulmuyoruz zaten genellikle firmalar suçlu ama tüketici lehine değil olay her şey thh thh dersen hem gerçekten oraya başvuranların hakkı yenir hem de boşuna insanları maddi manevi yormuş olursunuz

Amacım kavga çıkarmak yada başka bir şey değil herkes hassas olduğu için yanlış anlaşılıyor tek karşı olduğum boş yere buralara başvuru yapılması, bunun aklının verilmesi çünkü zaten emsal kararlar belli fiyat yanlışlığı konusunda yani ne bekleniyor ki
Ben sana THH başvurulur kazanılır demedim. Sana dedim ki THH başvurmak ücretsiz, bir masraf yok. Bu durumlar dediğin durumda da THH başvuruluyor.

Musty?

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Mustafa TURNA
Thh den hiçbir şey çıkmaz bariz bir fiyat farkı var çünkü

r4NG3r

80+ Silver
Böyle bir sipariş denk geldiği zaman forumlara felan konu açıp dillendirmeyin adamlar farketmeden gönderecek olsa bile farkederler veya burdan şikayet eden olur

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,759
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Böyle bir sipariş denk geldiği zaman forumlara felan konu açıp dillendirmeyin adamlar farketmeden gönderecek olsa bile farkederler veya burdan şikayet eden olur
Birisi bedava fiyata itopyadan almisti oyle bi ürünü. Teslim edildikten sonra konu acmisti. Her zaman farkedilecek diye bi sey yok bu durumda. Buralarda illa ki belli firmalarda calisan tanidiklari olanlar var. Ben görünce ben de iletiyorum arkadaslarima

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Mehmet
%99 iptal edilecek %1 ihtimal göndereceği varsa bile buradaki ergenler 30 kere arar mail atar "fiyat hatası mı var, doğru dimi bak fiyat" diye adamlarda olaya uyanır göndermezler.

r4NG3r

80+ Silver
Birisi bedava fiyata itopyadan almisti oyle bi ürünü. Teslim edildikten sonra konu acmisti. Her zaman farkedilecek diye bi sey yok bu durumda. Buralarda illa ki belli firmalarda calisan tanidiklari olanlar var. Ben görünce ben de iletiyorum arkadaslarima
Teslim edildikten sonra bir şey olmazda mesela bu arkadaşın indirimide bitmiş forumda paylaşmaya gerek yok bence indirim devam etse hadi birileri yararlansin diye paylaşılır

Top Bottom