DA_mødları_çok_iyi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Merhabalar forumda 1 hafta önce indirimde olan 6500xt ekran kartını sipariş vermiştim bugün iptal edildi sizde durumlar nedir?
Parayı çekmiş miydi karttan?Merhabalar forumda 1 hafta önce indirimde olan 6500xt ekran kartını sipariş vermiştim bugün iptal edildi sizde durumlar nedir?
VermiyorlarMağdur olduğunuzu belirtin belki hediye çeki alma şansınız olabilir
Hocam ekran görüntülük ne durum var mail attılar iptal ettik diye.Ekran görüntüsü?
Yani 1200tl indirimden aldım hem bunun mağduriyeti var hem parayı 3 hafta sonra vericekler. Hediye çeki kurtarmaz...Mağdur olduğunuzu belirtin belki hediye çeki alma şansınız olabilir
Çok oldu çekeli hocam.Parayı çekmiş miydi karttan?
Vermiyorlar
Merhabalar forumda 1 hafta önce indirimde olan 6500xt ekran kartını sipariş vermiştim bugün iptal edildi sizde durumlar nedir?
Hocam ekran görüntülük ne durum var mail attılar iptal ettik diye.
Yani 1200tl indirimden aldım hem bunun mağduriyeti var hem parayı 3 hafta sonra vericekler. Hediye çeki kurtarmaz...
Çok oldu çekeli hocam.
Hocam bende uçağa bindi yazıyor cumartesi günü ancak yol normalde 3 saat süremesi gerekirken hala inmedi müşteri temsilcisi ile iletişime geçtim iptal maili geldi.Msi Mech modelden bahsediyorsanız ben 3 martta sipariş vermiştim şu anda kargoya ulaştı ve takipte uçağa bindiği yazıyor. müşteri hizmetlerini aradın mı?
hangi gün aldınız acabaHocam bende uçağa bindi yazıyor cumartesi günü ancak yol normalde 3 saat süremesi gerekirken hala inmedi müşteri temsilcisi ile iletişime geçtim iptal maili geldi.
Hocam bir tık uyuyan devi uyandırmışsınız gibi geldi bizde bi ara aldık epey gecikti aramadan bekledik amazon sonuçta satıcı o olduktan sonra hiçbir sorun yaşanmıyor geçmiş olsun ürününüz gelmiş teslim sırasındaymış muhtemel dolar kurundaki hareketlilik sonrası iptal etmişlerdir.