Neler Yeni

Yardım 3800tl 6500XT İptal edildi

Hayır hocam yurt dışı siparişi uzunca zamandır yapmıyorum.
Post automatically merged:

Hocam kolay gelsin üzerinden takip yapabiliyor musunuz?
Korkuyorum şuan bende iptal olur diye içime kötü bir şey oldu diyebilirim

Girdiğiniz numara ile kayıtlı gönderi bulunamadı.
Yazıyor

Yok hocam kayıtlı bir takip no değil gibi bir şey söylüyor hatta. O TR geldiği zaman alcağı takip numarası gibi görünüyor. Dışarıda akıbet hakkında amazon yazmadıkça hiç bilgi alamıyorsun o da ilginç.

yurt dışından gelirken mesela benimki

Australia Post Global​

Öyle bir şey yada kargo firması adı vs yazmıyor hocam sizde nasıl bu bilgiye ulaşabildiniz?

Kolay gelsinden takip edemiyorsanız henüz gümrükten geçmedi sanırım benimkide edilmiyordu gümrüğe mi takıldı dolar kuru yüzünden acaba. Gerçekten çok üzgünüm

Yok hocam kayıtlı bir takip no değil gibi bir şey söylüyor hatta. O TR geldiği zaman alcağı takip numarası gibi görünüyor. Dışarıda akıbet hakkında amazon yazmadıkça hiç bilgi alamıyorsun o da ilginç.

Öyle bir şey yada kargo firması adı vs yazmıyor hocam sizde nasıl bu bilgiye ulaşabildiniz?
1646832041149.png

Kolay gelsinden takip edemiyorsanız henüz gümrükten geçmedi sanırım benimkide edilmiyordu gümrüğe mi takıldı dolar kuru yüzünden acaba. Gerçekten çok üzgünüm
Kurla alakası yok.Gümrük kesilen faturaya göre ödeme çıkarır fazlası çıkmaz.Eğer dediğiniz gibi bir durum olursa fazla ödeme çıkarsa amazon yine hallediyor o kısmı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,533
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri