Neler Yeni

-

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Merhaba bilgisayar kullanıyorum yaklaşık 16 senedir bilgisyar kullanıyorum kullandıklarım hep giriş seviyesi laptoplardı genelde oyunları 30fps altı oynarım artık üniversiteye giderken iyi bir sistem almayı veya toplamayı düşünüyorum hangisi daha ucuz olduğunu bilemdigim için tam bir fikrim yok.
Öncelikle parça seçiminde şöyle bir düşüncem var anakart güç kaynağı ve soğutma sistemini iyi kalite bir şey alayım. İleride yeni işlemci veya ekran kartı değistircegim zaman yok bu desteklemiyor sorunu olmasın. Videolardan gördüğüm kadarıyla asus un 550 serisi anakartlarında overclock da var mış ramleri 3200mhz 3600mhz e çıkarabiliyorlarmış ama bu zamana kadar hiç alıcı gözüyle araştırmadığım için bütün bilgilerim yarım o sebeple sizlere danşıyim dedim
Suanlik sistemden beklentim rdr2 gibi oyu ları düşük orta ayar arasında 30-60 fps verebilmesi sizce bu bütçeye böyle bir şey çıkarmı.
Monitör olarak üst bir şey istemiyorum şuana kadar giriş seviyesi laptop kullandığım için öyle yok 120hz olcak renk doğruluğu bu olcak şu özellik olacak diye bir beklentim yok monitörden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kusura bakmayın yukarıda sormayı unuttum ITX diye geçen sistemler var onlardan toplamak mantıklımı şuana kadar hep laptop kullandığım için onun pratikligine taşınabilirliğine alışkınım.

Top Bottom