Hasdur Bakiye
80+ Bronze
link yolla7500f-3060 ti 21k ya buldum gıt bak sınerjıye
link yolla7500f-3060 ti 21k ya buldum gıt bak sınerjıye
Sana sistem tavsiye edemem ama şunları söyleyeyim.Ram alabildiğin kadar fazla al (animasyon da işine yarar programa ram ayırman gerekecek ileri seviyelerde).Ya işlemcini çok güçlü seç yada ekran kartını ama sana tavsiyem ekran kartını Nvidia ve güçlü bi kart al derim.Cuda çekirdeğinden faydalanıp renderi da gpu olarak alırsın.Amd sistemlere göre daha hızlı işlerini halledersin.Depolama HDD olarak minimum 1 tb al.Modellemede çok dosya farketmez ama animasyon da dosya boyutun yaptığın işe göre büyüyebilir ve kesinlikle stok soğutucu kullanma renderlarda alabiliyorsun kaliteli bi soğutucu al.Ana Odak 3d Modelleme Animasyon Render. Parçalar iyi mi ?
![]()
NOVA-3060 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-3060 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5500 ve ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
link yolla
baska bırsey bulamayınca vram memı takıldın hasdurcum acıyorum sana ya 8gb yetersızmıs gıbı sankıRTX 3060 Tİ Versiyonu 8 GB VRAM'li
ağlayabılırsın ıyı aksamlar cahıl adam he bıde arkadas hava sogutma alsın hasdur ıcın 95 derece normalSector Git![]()
ağlayabılırsın ıyı aksamlar cahıl adam he bıde arkadas hava sogutma alsın hasdur ıcın 95 derece normal ya jsdajklşaslkjalşsflksafkj
sen kufur edıp kudurdukca daha cok rahatlıyorum bılıyormusun ıstedıgını et umurumda degılF*** OFF