Neler Yeni

Yardım 3D Modelleme ve Animasyon için Laptop Önerisi istiyorum.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,472
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
3d Modelleme ve Animasyon (Autodesk Maya, Zbrush, Adobe substance) icin laptop önerisi istiyorum. Aynı zamanda video kurgu (Adobe Premiere Pro, Adobe Audition) ve tasarım (Adobe Photoshop , Adobe Illustrator, Adobe Indesign) yapmaktayım ekran önemli benim için. Aynı vakitte arada Elden ring , Lethal Company , Warframe gibi biraz daha eğlence odaklı oyunların yanında; Hunt Showdown (Özellikle son Engine update den sonra kasmayacak), R6 , Apex Legends , CS2 gibi FPS oyunlari oynamaktayim. Uzun Vadede Isınmasın istiyorum ve 2. Elden rahatça satabilmek istiyorum (Üniversite okumaktayim ve mezun olunca %90 ihtimalle satacağım) yaklaşık 4-5 ay sonra alacağım fakat araştırmasını şimdi yapmak istiyorumki param olduğunda sorun yaşamayayım.

Kriterlerim :
4060 veya 4070 140wh;
32GB ram (Garanti dışı kalmayacaksa degistirirken 16GB ram de olur);
En az 1TB SSD;
Mümkünse Ryzen işlemci (Aynı klasmanda daha ucuza daha iyi bir işlemci olmadığı sürece intel önermeyiniz);
Iyi ve doğru renkler veren parlak bir ekran;
Şarj ve Batarya önemli değil.

Fazla spesifik olduğunu biliyorum dostlarım fakat yıllardır pc kullanmanın verdiği tecrübelerden yola çıkarak şu anki ihtiyaçlarım bunlardır.

Bütçem şu anki ekonomiye gore:
MAX 65K₺;
MIN 40K₺;

Şimdiden vereceğiniz öneriler için teşekkür ederim.

Victus ve Monster önermeyin lütfen bilgisayarın ısı sorunları olsun istemiyorum.

Son düzenleme:

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Mehmet sunal
Yapay zeka ile işiniz varsa 8. Nesil ryzen almanız çok mantıklı olacaktır. https://app.hb.biz/g8vzOmdgXbR4 ekranı %100 srgb olan bir model ekranıda sizi üzmeyecektir. Farklı sorunları olabilen bir model ama tam sizin söylediklerine uyanda tek model. https://app.hb.biz/JjMHY1xaCsUu bunun işlemcisi az önce attığımınkine göre daha güçlü bir Intel işlemci. Markaya önyargı ile yaklaşmayın msı katana serisinin kasasına sadece farklı marka basılmış hali o yüzden çok premium bir laptop. Aynı laptopun daha kötü ekrana sahip hali msı da 10bin TL daha pahalı sırf markadan dolayı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3d Modelleme ve Animasyon (Autodesk Maya, Zbrush, Adobe substance) icin laptop önerisi istiyorum. Aynı zamanda video kurgu (Adobe Premiere Pro, Adobe Audition) ve tasarım (Adobe Photoshop , Adobe Illustrator, Adobe Indesign) yapmaktayım ekran önemli benim için. Aynı vakitte arada Elden ring , Lethal Company , Warframe gibi biraz daha eğlence odaklı oyunların yanında; Hunt Showdown (Özellikle son Engine update den sonra kasmayacak), R6 , Apex Legends , CS2 gibi FPS oyunlari oynamaktayim. Uzun Vadede Isınmasın istiyorum ve 2. Elden rahatça satabilmek istiyorum (Üniversite okumaktayim ve mezun olunca %90 ihtimalle satacağım) yaklaşık 4-5 ay sonra alacağım fakat araştırmasını şimdi yapmak istiyorumki param olduğunda sorun yaşamayayım.

Kriterlerim :
4060 veya 4070 140wh;
32GB ram (Garanti dışı kalmayacaksa degistirirken 16GB ram de olur);
En az 1TB SSD;
Mümkünse Ryzen işlemci (Aynı klasmanda daha ucuza daha iyi bir işlemci olmadığı sürece intel önermeyiniz);
Iyi ve doğru renkler veren parlak bir ekran;
Şarj ve Batarya önemli değil.

Fazla spesifik olduğunu biliyorum dostlarım fakat yıllardır pc kullanmanın verdiği tecrübelerden yola çıkarak şu anki ihtiyaçlarım bunlardır.

Bütçem şu anki ekonomiye gore:
MAX 65K₺;
MIN 40K₺;

Şimdiden vereceğiniz öneriler için teşekkür ederim.

Victus ve Monster önermeyin lütfen bilgisayarın ısı sorunları olsun istemiyorum.
Bu arada victusa duyulan nefretin nedenin kötü şöhreti olduğunu biliyorum ama 2024 model victus 16 lar Türkiye'deki en fp laptoplar bence. Eski serilerinin sorunlu olduğuna katılıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,138
Üyeler
162,918
Son üye
Furkan3422
Top Bottom