3D yazıcı programları

Kurtbeyss

80+
Reaksiyon skoru
173
yaklaşık 2 yıl önce bir 3D yazıcı aldım. Test amaçlı sadece içinde hazırda bulunan 1 tane baskıyı çıkarttım ilk geldiği zamanlar. Şu an ise aktif olarak kullanmak istiyorum. Fakat hangi programları, neler kurmam lazım hiç bir fikrim yok. İlk okul öğrencisine anlatır gibi neler kurmam lazım bilgisayara extra yapmam gereken şeyler var mı vs... anlatabilir misiniz

yaklaşık 2 yıl önce bir 3D yazıcı aldım. Test amaçlı sadece içinde hazırda bulunan 1 tane baskıyı çıkarttım ilk geldiği zamanlar. Şu an ise aktif olarak kullanmak istiyorum. Fakat hangi programları, neler kurmam lazım hiç bir fikrim yok. İlk okul öğrencisine anlatır gibi neler kurmam lazım bilgisayara extra yapmam gereken şeyler var mı vs... anlatabilir misiniz
dilimleyici programlar var stl dosyasını oraya atıp oradan hazır hale getirip sd kart ile yazıcınızdan çıktı alabilirsiniz bilgim bu kadar ama deneyimli arkadaşlar daha çok bilgi verecektir baskınıza uygun filamenti ve sıcaklıkları

Creality slicer indirip makinanın modelini seçebilirsin. Makinan ile alakalı ayarları kendi halledecektir. Creality slicer ile alakalı eğitim videolarını da YouTube'dan izlemeni tavsiye ederim.

Creality Print veya Orca Slicer kullanabilirsin.

Geri