4.000 TL Sistem toplama

YsfLg

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba 4bin tl bütçeli bir bilgisayar toplamak istiyorum ? Sizce hangi sistemi toplamalıyım ?

Elimde 1660Ti Ekran kartı var (Sıfır) Bunun üzerinden gitmek istiyorum

Şimdiden Teşekkürler..

Ryzen 5 3600
Gigabyte B450M S2H
Corsair Vengeance LPX 8 GB 3000MHZ x2
Gigabyte P650B 650W +80
MSI MAG Forge
Hyperx Fury 240 GB SSD

Merhaba bu kasayı 2 hafta önce arkadaşım aldı her oyunu 60fps de oynuyor fiyat performans bir pc bence.
INTEL I3 9100F-ASUS DUAL-RX580-O4G-H310M-K R2.0-WD 1TB DİSK-CORSAIR 8GB RAM

konuyu biraz daha açarmısın _? 4000 dedi diye tam o fiyata cıkmasına gerek olmadıgını söyluyorum . mantık olarak sorun bunun neresınde ?
Rampage psuda sorun. 80+ sertifikası bile yok.

ozaman psu değiştirsin. ayrıca 80 plus sertifikayı bellıkı yanlıs degerlendırıyorsun ama senınle bunu cok tartısmak ıstemıyorum. sertıfıkanın amacını bıraz daha detaylı arastır. =) psu degıstır dıyebılırsın.
80+ plus verimlilk sertifikasıdır üzerinde yazan değerinin %80nini verebilmsesi gerek bronze veya goldda %80 değeri artıyor onun dışında koruma sertifikaları var rampagede ondan da yok sıkıntı şu ki 80+ olamayan bir psunun kaç watt verdiğini bilemezsiniz.

ozaman psu değiştirsin. ayrıca 80 plus sertifikayı bellıkı yanlıs degerlendırıyorsun ama senınle bunu cok tartısmak ıstemıyorum. sertıfıkanın amacını bıraz daha detaylı arastır. =) psu degıstır dıyebılırsın.

Kardeşim adam akıllı sistem toplamayı bilmiyorsun madem adamın 4000 TL'sini çöpe atmasına sebep olma bari.Ayrıca sisteme Kasa ve SSD koymamışsın.

Aklımdaki sistemi toplamışsın :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,219
Üyeler
191,045
Son üye
kemalkrbck12@
Geri