urun.n11.com
urun.n11.com
Adam 4.000tl ev yapımı bomba istememiş.Ryzen 5 3600 + Tuf B450 Plus gaming + Rampage 600Watt PSU + OCZ 240 SSD+ GSKİLL 16GB Ram.
Senin için en ideal kombinasyon olacaktır
konuyu biraz daha açarmısın _? 4000 dedi diye tam o fiyata cıkmasına gerek olmadıgını söyluyorum . mantık olarak sorun bunun neresınde ?Adam 4.000tl ev yapımı bomba istememiş.
Rampage psuda sorun. 80+ sertifikası bile yok.konuyu biraz daha açarmısın _? 4000 dedi diye tam o fiyata cıkmasına gerek olmadıgını söyluyorum . mantık olarak sorun bunun neresınde ?
Sistemi toplamak için saat 8e kadar vaktimiz mi var hocamRyzen 5 3600
Gigabyte B450M S2H
Corsair Vengeance LPX 8 GB 3000MHZ x2
Gigabyte P650B 650W +80
MSI MAG Forge
Hyperx Fury 240 GB SSD
ozaman psu değiştirsin. ayrıca 80 plus sertifikayı bellıkı yanlıs degerlendırıyorsun ama senınle bunu cok tartısmak ıstemıyorum. sertıfıkanın amacını bıraz daha detaylı arastır. =) psu degıstır dıyebılırsın.Rampage psuda sorun. 80+ sertifikası bile yok.
80+ plus verimlilk sertifikasıdır üzerinde yazan değerinin %80nini verebilmsesi gerek bronze veya goldda %80 değeri artıyor onun dışında koruma sertifikaları var rampagede ondan da yok sıkıntı şu ki 80+ olamayan bir psunun kaç watt verdiğini bilemezsiniz.ozaman psu değiştirsin. ayrıca 80 plus sertifikayı bellıkı yanlıs degerlendırıyorsun ama senınle bunu cok tartısmak ıstemıyorum. sertıfıkanın amacını bıraz daha detaylı arastır. =) psu degıstır dıyebılırsın.
ozaman psu değiştirsin. ayrıca 80 plus sertifikayı bellıkı yanlıs degerlendırıyorsun ama senınle bunu cok tartısmak ıstemıyorum. sertıfıkanın amacını bıraz daha detaylı arastır. =) psu degıstır dıyebılırsın.
AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz AM4 35 MB Cache 65 W Box İşlemci Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz AM4 35 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
![]()
Harddisk (HDD, SSD, SSHD) Fiyatları - GittiGidiyor
En ucuz Harddisk (HDD, SSD, SSHD) fiyatlarını, harddisk marka ve modellerini inceleyerek GittiGidiyor'dan bir tık'la kolayca satın alabilirsiniz.www.gittigidiyor.com
![]()
Apacer Panther Black-Gold 16GB (2x8GB) 3000MHz CL16 DDR4 Gaming Ram (AH4U16G30C08Y7GAA-2) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Gigabyte B450M H AMD B450 3600 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte B450M H AMD B450 3600 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com