Çözüldü✓ 4-8k arası monitör önerisi

Maksimum bütçeniz nedir? Bu arada ne kadar bilgisiz kişi varsa öneri yapmış bu nedir?
8-9k diyebiliriz. Açıkçası benim kullandığım monitör 270 hz di iadeye yolladım. O hz nin altına düşmek istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8-9k diyebiliriz. Açıkçası benim kullandığım monitör 270 hz di iadeye yolladım. O hz nin altına düşmek istemiyorum
kayda değer fark olacaksa en baba 10 u değerlendirebilirim. İncehesapı bekleyeyim diyorum. İnce hesapta düzgün bir indirim olmazsa da kasım indirimlerini mi beklesem acaba

Bilgisayarın 2k oyun oynatabileceği için 2k monitör alman daha mantıklı olur
2k in 27 inç gerekiyor. 27 inç ise rekabetçi oyunlar in uygun değil. Cs tarzı rekabetçi fps oyunları için bakıyorum aslında. Aocun 24 inc 2k modeli 12-13 binden satılıyor.

2k in 27 inç gerekiyor. 27 inç ise rekabetçi oyunlar in uygun değil. Cs tarzı rekabetçi fps oyunları için bakıyorum aslında. Aocun 24 inc 2k modeli 12-13 binden satılıyor.
Büyüklük artınca monitör ile gözün arasındaki mesafeyi de arttırıyorsun böylece baktığın açı değişmiyor. Bütçende 2k 240 hz yoksa haklısın beni boşver.

Büyüklük artınca monitör ile gözün arasındaki mesafeyi de arttırıyorsun böylece baktığın açı değişmiyor. Bütçende 2k 240 hz yoksa haklısın beni boşver.
Olay monitörün bana olan uzaklığı değil ki. En boy oranı. 24 inc ile 27 inch in en boy oranı aynı mı onu da bilmiyorum gerçi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,554
Üyeler
183,445
Son üye
WoXs
Geri