+dini konular insanların saçma davranışları kesilmiyorforumda genel olarak siyaset yasaklansa keşke
+dini konular insanların saçma davranışları kesilmiyorforumda genel olarak siyaset yasaklansa keşke
1 ağaç deyip geçme o ağaçlar kesilmeye devam ederse nefesi alacağın yer ağzın olmayacak.Nasıl bu kadar duyarsız olabiliyorsunuz tamam anladık İslam düşmanısınız da hiç de mi içiniz sızlamıyor, bir ağaç kesildi diye ortalığı ayağa kaldıranlar, köpeğe tekme atıldı diye bas bas bağıranlar binlerce masum bebek katledilirken, masum kadınlar ölürken sesleri çıkmaz, hadi sesi çıkmamayı bırak karşı tarafı savunurlar... İnsan bu kadar kör nasıl olabilir, gerçi insan dedim pardon...
Başlık yanlış olmuş, "4 adet 1 L bebek kanı 50 TL" diye düzeltirseniz sevinirim.
Ne anlatıyon la devlet bile teşvik vermiş sen kimsin? Devlete bunu yaz bana değil ben satmıyorumNasıl bu kadar duyarsız olabiliyorsunuz tamam anladık İslam düşmanısınız da hiç de mi içiniz sızlamıyor, bir ağaç kesildi diye ortalığı ayağa kaldıranlar, köpeğe tekme atıldı diye bas bas bağıranlar binlerce masum bebek katledilirken, masum kadınlar ölürken sesleri çıkmaz, hadi sesi çıkmamayı bırak karşı tarafı savunurlar... İnsan bu kadar kör nasıl olabilir, gerçi insan dedim pardon...
normalde bir çoğu forumda buna yabancı da dahil bölümlerin konu içeriği ve konuşulmasının yasak olduğu bölümler vardır ve bu disiplin forumlaşma kültürünün bir parçasıdır. mesela dh habere girersen alışveriş bölümüne. konu dışına çıktığında adminler gelir direkt siler devam edersen uyarı verir en son da şutlar. Gofret fırsatı altına " Büyükbabanem pazardan domates almış çürük çıktı ne yapmalıyım" yazan paralel evrenden dünyamızı ziyaret eden uzaylılar daha dikkatli olmak zorunda kalır. Bu şekilde kargaşanın ve konu bütünlüğünün bozulmaması sağlanır huzur ortamı yaratılır çok güzel de olur tadından da yenmez.forumda genel olarak siyaset yasaklansa keşke
Kardeşim kullandığın tarayıcıya kadar her şeyde amerika gibi ülkelere kazanç sağlıyorsun gelmiş burada neyin tribine giriyorsun. Lütfen saçma duyarını forumdan ötede kasNasıl bu kadar duyarsız olabiliyorsunuz tamam anladık İslam düşmanısınız da hiç de mi içiniz sızlamıyor, bir ağaç kesildi diye ortalığı ayağa kaldıranlar, köpeğe tekme atıldı diye bas bas bağıranlar binlerce masum bebek katledilirken, masum kadınlar ölürken sesleri çıkmaz, hadi sesi çıkmamayı bırak karşı tarafı savunurlar... İnsan bu kadar kör nasıl olabilir, gerçi insan dedim pardon...
Nasıl bu kadar duyarsız olabiliyorsunuz tamam anladık İslam düşmanısınız da hiç de mi içiniz sızlamıyor, bir ağaç kesildi diye ortalığı ayağa kaldıranlar, köpeğe tekme atıldı diye bas bas bağıranlar binlerce masum bebek katledilirken, masum kadınlar ölürken sesleri çıkmaz, hadi sesi çıkmamayı bırak karşı tarafı savunurlar... İnsan bu kadar kör nasıl olabilir, gerçi insan dedim pardon...
Bugün bu malları bilerek alanlar ile yarın Türkiye aynı sıkıntılara düşse Türkiye’nin karşısında duracak kişiler aynıdır hiç merak etmeyin. Bu ülkeye bir gram faydası olmayan bebeler gelmişler burda boykot yapanları eleştiriyorlar. Zamanın da bankamatiklere koşanlar gibi.
Link varmıspriteyi kaptık teşekkürler
Stok bitti sanirsam: https://app.hb.biz/sVHNEh1cmeBXLink varmı
Bir birey olarak bir ülkeyi boykot edemeyeceğinizi ne zaman idrak edeceksiniz merak ediyorum. Bir ülkeyi ancak bir ülke boykot edebilir. Ancak ülkemiz israili sadece eleştirmekten öteye gitmedi. O yüzden bu yakarışlarını bize değil hükümete ilet.Bugün bu malları bilerek alanlar ile yarın Türkiye aynı sıkıntılara düşse Türkiye’nin karşısında duracak kişiler aynıdır hiç merak etmeyin. Bu ülkeye bir gram faydası olmayan bebeler gelmişler burda boykot yapanları eleştiriyorlar. Zamanın da bankamatiklere koşanlar gibi.