İzinsiz fotomu paylaşma lütfen
vatan kurtulduBaşlık yanlış olmuş, "4 adet 1 L bebek kanı 50 TL" diye düzeltirseniz sevinirim.
SUS İHTİYAR hana taze yapılmış terorist kanlı kola mı getir. 8 paketim hazır olsun. Fetöcü seni cimere şikayet edicem. İçilen her COCA COLA vatana hizmettir. Türkiyenin uluslarası arenada daha çok güçlenmesidir. doğu türkstan düşmanı yunan ermeni yanlısı türk isyancısı bu terorist haması desteklemen bile senin ne kadar fetöcü türk düşmanı olduğunu gösteriyor ar*p. Doğu türkistanda ölen gerçek öz kardeşlerimize hiç ses çıkarmıyorsunuz burda kaç aydır terorst duyarı kasıyorsunuz Diğer ar*p mültecisi peşmerge arkadaşlarının yanına gitte 2 kemik ye lan it. havlama burda kemik düşmez sana.Nasıl bu kadar duyarsız olabiliyorsunuz tamam anladık İslam düşmanısınız da hiç de mi içiniz sızlamıyor, bir ağaç kesildi diye ortalığı ayağa kaldıranlar, köpeğe tekme atıldı diye bas bas bağıranlar binlerce masum bebek katledilirken, masum kadınlar ölürken sesleri çıkmaz, hadi sesi çıkmamayı bırak karşı tarafı savunurlar... İnsan bu kadar kör nasıl olabilir, gerçi insan dedim pardon...
Lıkır lıkırBaşlık yanlış olmuş, "4 adet 1 L bebek kanı 50 TL" diye düzeltirseniz sevinirim.
Bugün bu malları bilerek alanlar ile yarın Türkiye aynı sıkıntılara düşse Türkiye’nin karşısında duracak kişiler aynıdır hiç merak etmeyin. Bu ülkeye bir gram faydası olmayan bebeler gelmişler burda boykot yapanları eleştiriyorlar. Zamanın da bankamatiklere koşanlar gibi.
Reis bunlar lafta ben yorumlari bile okumuyorum çogu duyar kasiyor jdjdjdjd
Başlık yanlış olmuş, "4 adet 1 L bebek kanı 50 TL" diye düzeltirseniz sevinirim.
İşiniz gücünüz türk düşmanlığı. Doğu türkistanda zulüm varken bile bu kadar duyar yok ekmekler kandan yapılıyor yok kolanın içine kan akıtıyorlar fln diye bile bu kadar mağdur edebiyartı yapıp duyar kasmadınız.Nasıl bu kadar duyarsız olabiliyorsunuz tamam anladık İslam düşmanısınız da hiç de mi içiniz sızlamıyor, bir ağaç kesildi diye ortalığı ayağa kaldıranlar, köpeğe tekme atıldı diye bas bas bağıranlar binlerce masum bebek katledilirken, masum kadınlar ölürken sesleri çıkmaz, hadi sesi çıkmamayı bırak karşı tarafı savunurlar... İnsan bu kadar kör nasıl olabilir, gerçi insan dedim pardon...
Ahahhahaha taklacı güvercin