Neler Yeni

4 ay da nerdeyse sıfırdan eşit ağırlıkta ilk 150 bin mümkün mü?

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
Ben gerçekçi bir adamım motivasyon olsun diye konu açtıysan çalış kardeşim. Bu işler şu olursa bu olursalar ile gitmiyor oturup çalışmalısın. Kimse sana kaç bine gireceğini söyleyemez. Herkesin çalışma disiplini, algısı, temeli farklı. Hala vaktin var kapan derslere çalış. Şimdiye kadar çalışmadım, ben öyle çok da çalışamam dersen üniversitenin sana katacağım şeyler sınırlı boşa umutlanma derim. Tıp hariç atanma şansın bulabildiğin torpil kadar. Çok iyi araştırma yap gitmek istediğin bölüm hayatını güzel idame ettirebilecekse hayvan gibi çalış. Aksi olursa kazanç sağlayabileceğin alternatif yollar da düşün ülke okumuş işsizlerle dolu. Çalışmakta çalışmamakta geleceğin de yaşayacağın refahta sana bağlı kimsenin sözünden medet umma.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

muraterol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Murat Erol
Şuandan itibaren ciddi bir çalışmayla ilk 100k bile zorlarsın. Çevrendekiler yüksek net yapıyor diye umutsuzluğa kapılma sadece.
Tamamdır çok teşekkürler cevabın için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben gerçekçi bir adamım motivasyon olsun diye konu açtıysan çalış kardeşim. Bu işler şu olursa bu olursalar ile gitmiyor oturup çalışmalısın. Kimse sana kaç bine gireceğini söyleyemez. Herkesin çalışma disiplini, algısı, temeli farklı. Hala vaktin var kapan derslere çalış. Şimdiye kadar çalışmadım, ben öyle çok da çalışamam dersen üniversitenin sana katacağım şeyler sınırlı boşa umutlanma derim. Tıp hariç atanma şansın bulabildiğin torpil kadar. Çok iyi araştırma yap gitmek istediğin bölüm hayatını güzel idame ettirebilecekse hayvan gibi çalış. Aksi olursa kazanç sağlayabileceğin alternatif yollar da düşün ülke okumuş işsizlerle dolu. Çalışmakta çalışmamakta geleceğin de yaşayacağın refahta sana bağlı kimsenin sözünden medet umma.
Hocam kazanırsam eğer gideceğim üniversitenin bana iş kazandıracağını zannetmiyorum zaten ama şuan elde meslek yok aileden kalan bir şeyler yok işe girip çalışmaktansa şuan için üniversite daha mantıklı geliyor bana ki yaşım daha 20 bile olmadı en azından bir tecrübe olur :)

Son düzenleme:

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
EnsarTelli
hocam bende ea öğrencisiyim
sana tavsiyem tyt matematik tyt türkçe çalış
sosyal branş denemeleri çöz sosyal çerez net demek
ayt içinde edebiyatta yazar esere ezberde çok iyi değilsen bulaşma biraz şiir bilgisi çalış
ayt tarih ve coğrafya videoları izle
ayt matematikte de limit türev integral falan bitir
2. dereceden denklemler
polinom
ve bol bol problem çöz
tyt 60
ayt 45 kurtarır hocam

muraterol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Murat Erol
hocam bende ea öğrencisiyim
sana tavsiyem tyt matematik tyt türkçe çalış
sosyal branş denemeleri çöz sosyal çerez net demek
ayt içinde edebiyatta yazar esere ezberde çok iyi değilsen bulaşma biraz şiir bilgisi çalış
ayt tarih ve coğrafya videoları izle
ayt matematikte de limit türev integral falan bitir
2. dereceden denklemler
polinom
ve bol bol problem çöz
tyt 60
ayt 45 kurtarır hocam
Teşekkürler cevap için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular