4 Kişi Rust Onayacağız, Tavsiyeleriniz Nelerdir?

2X 3x sunucularda oynayın. Daha sonrasında saglam baseler öğrenin yt den falan bakıp.

solonun ayrı tadı var oynanır elbette
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

online bi oyunda hile yapmanın zevki nerede. hangi duygunu tatmin ediyor
Çok oynamak istiyorum ama hiçbişey bilmediğim için yapamam diye alıp oynamıyorum :D

Bana direkt server önerir misiniz?? -ismiyle-

zaten 4 kişi arkadaş olarak oynamak için en iyi seçimi yapmışsınız ilk önerim hiç bilginiz yoksa video ve yayınlar izleyerek neyin nasıl yapıldığını öğrenmeniz olacaktır zaten çok kısa sürede öğrenebileceğiniz bir oyun değil sürekli video yayın izleyerek kendinizi geliştirin asla başta official sunucuya girmeyin oynayamazsınız o kadar bilgi ile sıkılırsınız benim önerim 3x olacaktır 5x 10x sunucularda çok hızlı gelişim olacağı için yine sizin için kötü olur 2x öneririm aslında ama saatiniz dolayısıyla onu da önermiyorum yapılacak en iyi şey şuan video izleyip öyle oynamaya başlamak daha sonra aimtraining sunucu aramaya yaz aim sunucuları çıkar orada bow ve silah kullanıp aimi geliştirin creative sunuculara girerekte base yapmayı öğrenebilirsiniz.

Reis bence oynamayın arkadaşlarımın 1000 er saati var benimde 300 böyle custom servlerdende bıkarsınız officialdanda customlarda paran varsa kralsın yani kit alıyosun oluyo bir sürü roketin insanları yok ediyosun kitlerde ucuz bişi alırım diyosan bilmiyorum benim arkadaşımda vardı bir süre sonra sıkıyor officialda da yemeyip içmeyip emek harcaman gerekiyor mesela biz uzun uğraşlarla evimizi dikiyoduk bi 5 dakka mola veriyorduk felan girdiğimizde ruslar evimizden eser bırakmıyodu oyunun ilerleyen vakitlerinde hem ruslardan hemde kendi milletinin insanından iğreneblirsin haberin olsun

Geri