Tam ekip ile oynanılacak mükemmel bir oyun sırf rustu daha iyi performanslı oynamak için r9 5900x işlemcili pcmin üstüne 100k bütçeyle yeni pc alıyorum arkadasların dedigi gibi önce 2x 5x 10x az kişilik sunucularda öğrenin sonra official başlayın
rust insanı kanser eder dert sahibi yapar saçınız erken dökülür, illa oynayacaksanız bilgi vereyim oyunun kendi sunucuların var onlarda gelişimin sabit, topluluk serverleri var x2 x3 x5 x10 gibi örneğin x2 de daha yavaş kasılırken x10 da daha fazla kasılırsın ve oyunun büyük çoğunluğu makro kullanıyor silahları sekmiyor kısacası Rust da orman kanunları geçiyor
Kullanıyorlar ban olsa nolacak önemli olan kullanıp kullanmamaları cezası caydırıcı olsa açan çok olmaz demekki caydırıcı değilHocam makro ban sebebi değil mi
Özelden yazdım hocamKullanıyorlar ban olsa nolacak önemli olan kullanıp kullanmamaları cezası caydırıcı olsa açan çok olmaz demekki caydırıcı değil
İade etmek için hala süreniz varPeki hiç yeni başlayanlar için olan sunucu gibi bir şey yokmu
Aldık indirdik. Artık çok geç
Hayır hocam ama örnek veriyorum logitech mausun var logitech hup programı var mausun o mausdan yapman lazımHocam makro ban sebebi değil mi
Bence Dune awekening başlayın rusttan çok daha iyi ve sarıyor.4 kişi Rust'a başlayacağız. 3'ümüz oyunu hiç bilmiyor 1'imizin 30 saati var. Serverlarda 2x 3x gibi haritalar varmış galiba. Bizim oyuna girmeden önce server seçimi ya da varsa bunun gibi şeyler bize önerileriniz nedir?
Hangi serverdesiniz musallat olayım da oynamayın bu çöplükte gençliğiniz gitmesin dostum sadece bir uyarı4 kişi Rust'a başlayacağız. 3'ümüz oyunu hiç bilmiyor 1'imizin 30 saati var. Serverlarda 2x 3x gibi haritalar varmış galiba. Bizim oyuna girmeden önce server seçimi ya da varsa bunun gibi şeyler bize önerileriniz nedir?
Bende başlamak istiyorum ama kimse yok solo oynanır mı bu oyun?6k saatim var. İlk başlarda oyuncu sayısı az olan sunuculara gidin orda oynayın. Sonra kalabalık sunucularda oynarsınız
Ben olsam tek oynayacagıma makro fln açarım 4,5 kişilik takımları temizlemek daha keyif verir tek oynuyorsan yani ben tek oynasam öyle yaparımÖzelden yazdım hocambaşlamak istiyorum ama kimse yok solo oynanır mı bu oyun?
solonun ayrı tadı var oynanır elbetteBende başlamak istiyorum ama kimse yok solo oynanır mı bu oyun?
online bi oyunda hile yapmanın zevki nerede. hangi duygunu tatmin ediyorBen olsam tek oynayacagıma makro fln açarım 4,5 kişilik takımları temizlemek daha keyif verir tek oynuyorsan yani ben tek oynasam öyle yaparım