4 Kişi Rust Onayacağız, Tavsiyeleriniz Nelerdir?

Tam ekip ile oynanılacak mükemmel bir oyun sırf rustu daha iyi performanslı oynamak için r9 5900x işlemcili pcmin üstüne 100k bütçeyle yeni pc alıyorum arkadasların dedigi gibi önce 2x 5x 10x az kişilik sunucularda öğrenin sonra official başlayın

Hocam makro ban sebebi değil mi
rust insanı kanser eder dert sahibi yapar saçınız erken dökülür, illa oynayacaksanız bilgi vereyim oyunun kendi sunucuların var onlarda gelişimin sabit, topluluk serverleri var x2 x3 x5 x10 gibi örneğin x2 de daha yavaş kasılırken x10 da daha fazla kasılırsın ve oyunun büyük çoğunluğu makro kullanıyor silahları sekmiyor kısacası Rust da orman kanunları geçiyor

Adam oyun hakkında tavsiye sormuş yanıtların yarısı oynama diyo :D

4 kişi Rust'a başlayacağız. 3'ümüz oyunu hiç bilmiyor 1'imizin 30 saati var. Serverlarda 2x 3x gibi haritalar varmış galiba. Bizim oyuna girmeden önce server seçimi ya da varsa bunun gibi şeyler bize önerileriniz nedir?
Bence Dune awekening başlayın rusttan çok daha iyi ve sarıyor.

en az 3x serverlardan oynamaya başlayın zaten oyunu biliyorsanız videolarını izlemişsinizdir loot alanlarının yakınına ev atın sunucuların wipe tarihlerine dikkat edin ve tr sunucularında kesinlikle oynamayın yabancılarada güvenmeyin baseden çıkarken 20 kere kontrol et gidip düşman edinme evine kadar takip eder sonra going yersen kendini parçalarsın base içindede lootları düzenleyin ve düzene uyun gerisinide kendin deneyimle -remember dont trust anyone-

4 kişi Rust'a başlayacağız. 3'ümüz oyunu hiç bilmiyor 1'imizin 30 saati var. Serverlarda 2x 3x gibi haritalar varmış galiba. Bizim oyuna girmeden önce server seçimi ya da varsa bunun gibi şeyler bize önerileriniz nedir?
Hangi serverdesiniz musallat olayım da oynamayın bu çöplükte gençliğiniz gitmesin dostum sadece bir uyarı

6k saatim var. İlk başlarda oyuncu sayısı az olan sunuculara gidin orda oynayın. Sonra kalabalık sunucularda oynarsınız
Bende başlamak istiyorum ama kimse yok solo oynanır mı bu oyun?

Bende başlamak istiyorum ama kimse yok solo oynanır mı bu oyun?
solonun ayrı tadı var oynanır elbette
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben olsam tek oynayacagıma makro fln açarım 4,5 kişilik takımları temizlemek daha keyif verir tek oynuyorsan yani ben tek oynasam öyle yaparım
online bi oyunda hile yapmanın zevki nerede. hangi duygunu tatmin ediyor

Geri