Neler Yeni

40.000 bütçeyle Laptop önerisi

TİTAN.

80+ Platinum
Bilgili birine benziyorsunuz Monster pişmanlıktır deme sebebiniz nedir ona göre almayayım ekran büyüklüğü ve donanımı güzel gelmişti ama pişman olacaksam almam olumsuz yanları nelerdir?
kanka monsterdan başı yanan çok var
diğer yandan bu kasa tongfanmış biraz bakındım ama üstüne biraz daha koyup 4070 li hpyi alman çok daha mantıklı evet ekran zayıflıyor ama ekran kartı ciddi miktarda güçleniyor
bana çıkabileceiğin tam bütçeyi söylermisin

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke

Ekler

• 1690386136993.png
    1690386136993.png
    74.1 KB · Hit: 36
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eymen Çalışkan
kanka monsterdan başı yanan çok var
diğer yandan bu kasa tongfanmış biraz bakındım ama üstüne biraz daha koyup 4070 li hpyi alman çok daha mantıklı evet ekran zayıflıyor ama ekran kartı ciddi miktarda güçleniyor
bana çıkabileceiğin tam bütçeyi söylermisin
Maksimum 39-40k düzeyinde bir şey istiyorum daha fazlası çok pahalı geliyor gözüme zaten Yayın render falan yapmayacağım için o kadar yüksek bir donanıma ihtiyacım yok zaten yurtta kalıyorum Valorant cs;go birkaç da hikayeli oyun oynarım 4000 serisi ekran kartı olsun 12.nesil üstü bir işlemcisi olsun yeter ama bilgisayarla uzun süre sorun yaşamayacağım kaliteli bir laptop istiyorum soğutması ,teknik servisi,ekran kartı güç tüketimi iyi olsun istiyorum. Mux switch'i olursa da güzel olur. Bu kriterler eşliğinde ne önerebilirsiniz.

Not; Ekran boyutu artık benim için çok önemli değil büyük ekranlı çok alternatif olmadığını gördüm.

TİTAN.

80+ Platinum
Maksimum 39-40k düzeyinde bir şey istiyorum daha fazlası çok pahalı geliyor gözüme zaten Yayın render falan yapmayacağım için o kadar yüksek bir donanıma ihtiyacım yok zaten yurtta kalıyorum Valorant cs;go birkaç da hikayeli oyun oynarım 4000 serisi ekran kartı olsun 12.nesil üstü bir işlemcisi olsun yeter ama bilgisayarla uzun süre sorun yaşamayacağım kaliteli bir laptop istiyorum soğutması ,teknik servisi,ekran kartı güç tüketimi iyi olsun istiyorum. Mux switch'i olursa da güzel olur. Bu kriterler eşliğinde ne önerebilirsiniz.

Not; Ekran boyutu artık benim için çok önemli değil büyük ekranlı çok alternatif olmadığını gördüm.
Kanka iyi güzel demişsin eğer ekranla derdin yoksa
Bunu öneririm gayet güzel hem mux var hemde 140w

Ama dediğim gibi üstüne 2k daha ekleyip benim dediğimi alsan daha iyi olabilir çok daha uzun ömürlü olacaktır
Bunu buldum ekranj QHD ekran kartı 115w mış mux var mı bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eymen Çalışkan

Ama dediğim gibi üstüne 2k daha ekleyip benim dediğimi alsan daha iyi olabilir çok daha uzun ömürlü olacaktır
Bunda mux var bu da kafamdaki modellerden biri ama acer servisiyle ilgili de kötü şeyler duydum bu konuyu biraz araştırayım onun dışında ssd kapasitesi dışında her şeyi iyiymiş bu laptop'un

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eymen Çalışkan

https://www.hepsiburada.com/gigabyt...c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.81.4qp00 Bu nasıldır 1tb ssd'si var satıcı 115watt olduğunu söylemiş sadece işlemcisi düşük

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eymen Çalışkan
Berbat clevo kasa ısınma problemleri kronik problemler tercih etmeyin
Sizin öneriniz nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka Asusu al bu kasa kötü
Asus almayı düşünüyorum peki sizin attığınız mı yoksa bu mu yani rog serisinin daha kaliteli olduğunu biliyorum ama donanım farkına değer mi sizce

Son düzenleme:

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Sizin öneriniz nedir?

Asus almayı düşünüyorum peki sizin attığınız mı yoksa bu mu yani rog serisinin daha kaliteli olduğunu biliyorum ama donanım farkına değer mi sizce
Neden bu bütçeye 3060 tercih ediyorsunuz ki? TUF bu bütçede gayet iyi bir tercih ROG yerine TUF tercih edin https://www.trendyol.com/asus/tuf-g...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.45.1

TİTAN.

80+ Platinum
Sizin öneriniz nedir?

Benim attığım daha iyi evet rog iyi ama ekran kartı açısında zayıf

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Sanırım attığınızı alacağım peki Asustaki bu ryzen 7 işlemci intel tarafında hangi işlemcinin gücüne eşit?
12700h veya 13700h'in rakibi fakat ikisinden daha düşük performans veriyor Ryzen işlemcinin tek öne geçtiği bir durum var o da pil gücü mobil işlemcilerden bu konuda Intel'den daha öndeler.

Top Bottom