Neler Yeni

40.000 TL param var telefonmu bilgisayarmı?

Tyne06exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
kaan arbaşı
40.000 TL bütçem var ve bilgisayar mı yoksa telefon mu almalıyım konusunda kararsız kaldım aslında mantıklı düşündüğümde bilgisayar almak daha doğru bir tercih gibi görünüyor ancak burada bir kırılma noktası yaşıyorum şu an çalışıyorum sabah 7'de iş başı yapıyorum ve akşam 7'de eve geliyorum eve geldikten sonra yemek ufak tefek işler derken saat 8'i buluyor bu durumda bana sadece 3 saat kalıyor ne yapmsam bir türlü karar veremedim

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Görkem
40.000 TL bütçem var ve bilgisayar mı yoksa telefon mu almalıyım konusunda kararsız kaldım aslında mantıklı düşündüğümde bilgisayar almak daha doğru bir tercih gibi görünüyor ancak burada bir kırılma noktası yaşıyorum şu an çalışıyorum sabah 7'de iş başı yapıyorum ve akşam 7'de eve geliyorum eve geldikten sonra yemek ufak tefek işler derken saat 8'i buluyor bu durumda bana sadece 3 saat kalıyor ne yapmsam bir türlü karar veremedim
Çalıştığın süreç içerisinde telefonla ne kadar uğraşacaksın

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Volkan
ben telefonda aldım pc de ikisi de inan halta yarayamıyor bence at kenara altın al yatırım yap geç pc ye işten vaktim yok bende aynı senin gibi 7.10 da çıkıyorum evden 18.40 18.50 de evdeyim telefonda alo alo içinmiş meğer boşa 60 70k ya yakın para gitti teldfon sadece kamera olarak işime yarıyor

şahin doğan

80+ Platinum
İdare edecek bir telefon varsa kesinlikle PC.

şahin doğan

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
yunus emre
s24 veya s23 gibi bir telefon alıp kalan parayla giriş seviyesi ikinci el sistem dizersin s23 ler ikinci el temizleri 20k s24 ise 25k s23 alsan 20k para kalır onunla da ister 0 pc al ister 2.el

Tyne06exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
kaan arbaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonun ne olduğu önemli değil seni idare ediyorsa ilk etapta PC al.
telefon bazen kafayı yiyor 5 dakika kapanıp açılmadığı oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

s24 veya s23 gibi bir telefon alıp kalan parayla giriş seviyesi ikinci el sistem dizersin s23 ler ikinci el temizleri 20k s24 ise 25k s23 alsan 20k para kalır onunla da ister 0 pc al ister 2.el
yurtdışı ne dersin? :D

ben telefonda aldım pc de ikisi de inan halta yarayamıyor bence at kenara altın al yatırım yap geç pc ye işten vaktim yok bende aynı senin gibi 7.10 da çıkıyorum evden 18.40 18.50 de evdeyim telefonda alo alo içinmiş meğer boşa 60 70k ya yakın para gitti teldfon sadece kamera olarak işime yarıyor
ben kendimi biliyorum ben yatırım yapsam bu ay olmazsa bidaki ay her türlü harcarım

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
yunus emre
telefon bazen kafayı yiyor 5 dakika kapanıp açılmadığı oluyor

yurtdışı ne dersin? :D
yurt dışına gerek yok yurt içi s23 veya s24 alırsan yeter bu iki telefon birbirlerinin aynısı zaten sadece daha güncel olsun ve birde %5 lik performans artışı için exynos olsun dersen s24 al yok snapdragon olsun benim olsun s23 zaten güncel dersen de yapıştır s23 ü

şahin doğan

80+ Platinum
ben kendimi biliyorum ben yatırım yapsam bu ay olmazsa bidaki ay her türlü harcarım
Arkadaşın dediği gibi sistem + telefonda olabilir. 20-25 liraya sistem 15-20'ye tel alınabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Serkan karakaya
Ka*ak xiaomi 13 pro 12kya 28 kyada giris seviye bir sistem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,401
Üyeler
165,981
Son üye
cLayNNN
Top Bottom