Neler Yeni

40.000 TL telefon önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yiğit Enver Cengiz
Bütçe
40000
Merhaba elimde tam 40.000 TL var ve bu para ile 0 bir telefon alacağım kullandığım telefon Redmi Note 9 artık çok fazla donup takılmaya başladı ve bir telefon almaya karar verdim.
İleride üniversite için MacBook alacağım bu yüzden iPhone 13 düşünüyorum ama özellik bakımından da parasına göre diğer rakiplerinden geri kaldığı birkaç durum var ekran yenileme hız ve batarya gibi sizce yine de alınır mı? Alınmaz diyorsanız da telefon önerileriniz var mı?

Merhaba elimde tam 40.000 TL var ve bu para ile 0 bir telefon alacağım kullandığım telefon Redmi Note 9 artık çok fazla donup takılmaya başladı ve bir telefon almaya karar verdim.
İleride üniversite için MacBook alacağım bu yüzden iPhone 13 düşünüyorum ama özellik bakımından da parasına göre diğer rakiplerinden geri kaldığı birkaç durum var ekran yenileme hız ve batarya gibi sizce yine de alınır mı? Alınmaz diyorsanız da telefon önerileriniz var mı?
Samsung S24

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yiğit Enver Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kısa dönem 2 hafta kullanıp babama verdim gayet güzel telefondu ve o fiyata en mantıklısı gibi yada 2. el az kullanılmış 13 pro 14 14 pro falan.
babam ile birlikte alçağımız için 2.el istemiyor yada bütçeyi biraz zorlayıp 15 mi alsam diye düşünüyorum ama aradaki farka değer mi bilmiyorum

Farex

80+ Silver
babam ile birlikte alçağımız için 2.el istemiyor yada bütçeyi biraz zorlayıp 15 mi alsam diye düşünüyorum ama aradaki farka değer mi bilmiyorum
İphone 15 olaiblir evet ama ben olsam 14 pro alırdım. Türkyie de hala satışı varmı bilgim yok ama polonya da mesela hala satılıyor.

şahin doğan

80+ Platinum
Samsung S24+, Xiaomi 14T Pro, Honor 200 Pro ve iPhone 14 en mantıklı seçenekler.

şahin doğan

80+ Platinum
Xiaomi yi kameradan dolayı kimse tercih etmiyor ama diğerleri olur.
Ön kamerayı bilmiyorum ama ana kamerası baya iddialı. Düz Xiaomi 14'de bulunana sensör mevcut. Kamera tek öncelik değilse diğer cihazlardan bariz artıları olan bir cihaz.

şahin doğan

80+ Platinum
iphone 14 ile 13 un arasında çok fark yok gibi bi gözümde 15 de suan ama aradaki fark a değer mi bilmiyorum
14 ile 13'ün arasında fark var. En bariz fark 2 GB Ram farkı. Ana kamera sensörü daha büyük, detaylarda ve gece daha başarılı, ön kamerada oto focus var, işlemciler aynı olsa bile benim tahminim Ram farkından minimum 1 sene daha fazla güncelleme alacak. Düz 16 serisinde bile 8 GB Ram varken artık bütçe kurtarıyorsa 13 yerine 14 alınmalı. 15 için çok bir şey diyemiyorum. Bana göre başarılı ama pahalı cihaz. 2. ele sıcak bakmıyorsunuz ama 14 Pro/Max almak çok çok daha mantıklı.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
S24+ tavsiye ederim 40K ya iphone 13 den cok cok daha iyi bir cihaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,841
Üyeler
161,508
Son üye
alirızaefendi
Top Bottom