Hocam çok bir bilgim yok ama bu bütçeye 16 gb az olmuş gibi geldi bana işin ehli olanlar daha iyi bilir tabi ki.Bu sistemi topladım bir eksikliği varmı ?
Hocam amd ekran kartları hem daha performanslı hemde daha ucuz diye öyle seçmiştimYok knk eskihi yok ta AMD ekran kartı önermem onun yerine rtx al daha güzel genede sana kapmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Intel+ rtx güzel oluyo AMD önermem
Hocam amd ekran kartları daha performanslı onu biliyorum ama neden rtx öneriyorsunuz ?Yüksek kart olarak bende 4bin serisini öneririm
Düşünceleriniz için sağolun hocam tekrar düzenliyeceğim sistemiEller yukarı EGM geldi sakin olun kontrol ediyorum
TAMAMEN KENDİ ŞAHSİ ZEVKLERİMDEN DOLAYI BİRKAÇ ŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM
1- RAM 32 olsa iyi olurdu
2- Böyle bir sisteme neden 80+ bronz bir psu aldınız? gold tavsiye ederim
3- SSD 1 TB olsa daha iyi olur çünkü 500gb hemen doluyor
4- AMD bir sistem toplayıp mesh olmayan bir kasa alırsanız 1 saatlik bir God of War deneyimi sonunda kasada sucuk kızartma yaparsınız.
5- En Önemlisi Bu tercihler tamamen sizin kararınız ve maddi nedenlerden dolayı böyle şekillenmiş olabilir kimse bişey diyemez ama bütçe elverdiği sürece hep daha iyisi vardır
ayrıca amd ekran kartı alacağına neden 4070ti almıyorsunuz hocam
Nv2 yerine kioxia 500 gb g2 m2 koyBu sistemi topladım bir eksikliği varmı ?
+++Eller yukarı EGM geldi sakin olun kontrol ediyorum
TAMAMEN KENDİ ŞAHSİ ZEVKLERİMDEN DOLAYI BİRKAÇ ŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM
1- RAM 32 olsa iyi olurdu
2- Böyle bir sisteme neden 80+ bronz bir psu aldınız? gold tavsiye ederim
3- SSD 1 TB olsa daha iyi olur çünkü 500gb hemen doluyor
4- AMD bir sistem toplayıp mesh olmayan bir kasa alırsanız 1 saatlik bir God of War deneyimi sonunda kasada sucuk kızartma yaparsınız.
5- En Önemlisi Bu tercihler tamamen sizin kararınız ve maddi nedenlerden dolayı böyle şekillenmiş olabilir kimse bişey diyemez ama bütçe elverdiği sürece hep daha iyisi vardır
ayrıca amd ekran kartı alacağına neden 4070ti almıyorsunuz hocam