40-50K arası full ekipman sistem önerisi

ZEO.

80+
Reaksiyon skoru
180
Arkadaşlar herkese merhaba sıfırdan bir sistem kurmayı planlıyoruz içerisinde monitörü, klavyesi vs olacak şekilde kasa için ayırdığımız bütçe 35-40 bin TL arası bundan dolayı sadece kasa da önerebilirsiniz
önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Hazır mı almayı düşünüyorsun ? Yoksa kendin mi ?

Ekran kartında özellikle istediğin marka var mı ?

Şunu önerebilirim fakat anakartı COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS seçersin kasayı da en ucuz fsp markasını seç ssd kısmında wd var yeşil renkli onu seçersin ramide senin tercihine bırakıyorum ilerleyen zamanlarda 2x aynı ram yapmanı tavsiye ediyorum. Genel olarak bu şekilde sistemler
nvidia kısmında hangi kart denk

Arkadaşlar herkese merhaba sıfırdan bir sistem kurmayı planlıyoruz içerisinde monitörü, klavyesi vs olacak şekilde kasa için ayırdığımız bütçe 35-40 bin TL arası bundan dolayı sadece kasa da önerebilirsiniz
önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
35-40 a düzgün gaming pc hazır pc yok kendin toplarsan anca 9060xt 16 gb zorlayarak toplarsın 40 a

5060 Ti ile denk ama fiyatı bir tık daha uygun oluyor
bunu aldık hocam ssd 1tb yaptık ve ekran kartını da beyaz ile değiştirdik. Beyaz olması hoşumuza gitti 38.500 civarına geldi

Umarım ürünler sorunsuz gelir sorunlu bir ürün varsa 20 gün unut itopyanın öyle bir sorunu var çok geç ilgileniyorlar h.o

Umarım ürünler sorunsuz gelir sorunlu bir ürün varsa 20 gün unut itopyanın öyle bir sorunu var çok geç ilgileniyorlar h.o
teknoloji işi şans işi bana göre gelince görecez teşekkür ederim

Son düzenleme:
teknoloji işi şans işi bana göre gelince görecez teşşekür ederim
Yine de bazı şirketler daha çok kolaylık sağlıyor ben pişman olmuştum itopyadan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,932
Üyeler
187,119
Son üye